Να μην ανοίξουν τα καταστήματά τους την Κυριακή 19 Ιανουαρίου καλεί τους επιχειρηματίες ο Σύλλογος Εμπόρων Βιοτεχνών Επαγγελματιών Αρκαλοχωρίου μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ..

Η ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρει:

\”Ο Σύλλογος Εμπόρων Βιοτεχνών Επαγγελματιών Αρκαλοχωρίου μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. καλεί τα μέλη του αλλά και τις επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής να έχουν τα καταστήματα τους
ΚΛΕΙΣΤΑ την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014 .

Είμαστε κάθετα αντίθετοι με την Κατάργηση της Κυριακάτικης Αργίας που προσπαθούν να μας επιβάλλουν .

Συνάδελφοι, έχοντας ήδη στείλει ηχηρό μήνυμα με το καθολικό (100%) κλείσιμο των καταστημάτων μας στις Κυριακές 3/11/13 & 15/12/13 θα πρέπει να συνεχίσουμε τον αγώνα μας και να προειδοποιήσουμε την κυβέρνηση και τις πολυεθνικές ότι δεν θα μπορέσουν με ευκολία να υλοποιήσουν το σχέδιο τους, που δεν είναι άλλο από την πλήρη απελευθέρωση της αγοράς και των 52 Κυριακών με αποτέλεσμα την ολοκληρωτική ψυχολογική, σωματική και οικονομική εξόντωση μας.

Η Κυριακή των Ελλήνων ήταν , είναι και πρέπει να μείνει μια ημέρα αφιερωμένη στην οικογένεια, στους φίλους. Μια ημέρα που κυλά σε χαλαρούς ρυθμούς, χωρίς κίνηση και αυτοκίνητα στους δρόμους!!!!

Η Κυριακή των Ελλήνων ήταν, είναι και πρέπει να μείνει μια ημέρα χωρίς το άγχος της καθημερινότητας. Μια ημέρα που θα μπορεί να κάθεται στο ίδιο τραπέζι όλη η οικογένεια !!!!!!

ΚΑΛΟΥΜΕ
• ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014 !!!!

• ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ!!\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook