Πώς ένας μέτριος από πλευρά εξωτερικής εμφάνισης πρόεδρος μαγεύει τις γυναίκες;

Η απάντηση είναι απλή, υποστηρίζει σε εκτενές άρθρο του το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων (AFP). \”Ακολουθεί τη συνταγή του Γούντι Αλεν. Κάνει τις γυναίκες να γελούν και ακούει προσεκτικά τα όσα λένε\”.

Ανέκαθεν, ο Φρανσουά Ολάντ είχε επιτυχία στο ωραίο φύλο. Βέβαια τον βοηθά απίστευτα το χιούμορ του. Και προτού αναλάβει τον προεδρικό θώκο, είχε πάντα στο πλευρό του εντυπωσιακές παρουσίες οι οποίες δεν μπορούσαν να του αντισταθούν. Από τα φοιτητικά του χρόνια στην ENΑ, την Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης, ο Ολάντ μάγεψε την Σεγκολέν Ρουαγιάλ, μία γυναίκα που ξεχώρισε στο Σοσιαλιστικό Κόμμα και έγινε επί πολλά χρόνια σύντροφος αλλά και μητέρα των τεσσάρων παιδιών του.

Μετά το βαρύ πυροβολικό των Σοσιαλιστών, η οποία τον είχε επισκιάσει πολιτικά καθώς ο Ολάντ ήταν πάντα ένας μέτριος πολιτικός, βρήκε παρηγοριά σε άλλη αγκαλιά: την Βαλερί Τριερβελέρ, μία μάχιμη δημοσιογράφο του περιοδικού \”Paris Match\” για χάρη της οποίας παράτησε τα παιδιά και τη σύντροφό του.

Η Γαλλίδα δημοσιογράφος είχε πολλές φιλοδοξίες για τον Ολάντ. Του συνέστησε να χάσει κιλά, ακολουθώντας ένα υγιεινό διατροφικό πρόγραμμα προκειμένου να διεκδικήσει τον προεδρικό θώκο. Ο Ολάντ ακολούθησε πιστά τις οδηγίες της και κατάφερε να περάσει το κατώφλι του Μεγάρου των Ηλυσίων, την ίδια ώρα όμως άρχισε να βαριέται τις υποδείξεις της Βαλερί αλλά και την παράφορη ζήλια της για την πρώην σύντροφό του. Η δυσφορία των παιδιών του για την αστεφάνωτη \”πρώτη κυρία\” της Γαλλίας, έπαιξε κι αυτή το ρόλο της. Ετσι, η γκρίνια της Βαλερί τον οδήγησε στην… κρεβατοκάμαρα της Ζουλί Γκαγέ, της Γαλλίδας ηθοποιού και μητέρας δύο παιδιών αφήνοντας τους Γάλλους με την απορία: Μα καλά, πώς τα καταφέρνει και με τις δύο;

Την ίδια ώρα, πληροφορίες για το ερωτικό σκάνδαλο \”Closergate\” βλέπουν συνεχώς το φως της δημοσιότητας.

Ο γαλλικός Τύπος σχολιάζει σήμερα την \”γρήγορη ορθοπεταλιά\”, όπως χαρακτήρισε το μπλοκάρισμα του διορισμού της Γκαγέ στην επιτροπή τέχνης \”Ville Medicis\” από την γαλλική κυβέρνηση. Μετά το σάλο που ξέσπασε όταν έγινε γνωστός ο διορισμός της Γαλλίδας ηθοποιού στην επιτροπή αυτή που δίνει υποτροφίες, η κυβέρνηση του Παρισιού έσπευσε να τα… μαζέψει. Δια στόματος της υπουργού Πολιτισμού, Ορελί Φιλιπετί, η γαλλική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι δεν έχει εγκρίνει τον διορισμό της 41χρονης ηθοποιού προκειμένου να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Στο μεταξύ, η επίσημη \”πρώτη κυρία\” της Γαλλίας, η οποία παραμένει στο νοσοκομείο προκειμένου να ξεπεράσει το νευρικό κλονισμό μετά την ταπείνωση που υπέστη, αλλά και η \”κρυφή αγάπη\” του προέδρου, έχουν την τιμητική τους στα εξώφυλλα του γαλλικών περιοδικών.

Η Ζουλί Γκαγέ ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού \”Elle\” , υπό τον τίτλο: \” Ζουλί Γκαγέ: γαλλικό πάθος” ενώ το προεδρικό ζεύγος: ο Ολάντ και η απατημένη σύντροφος Βαλερί Τριερβελέρ, κοσμούν το εξώφυλλο του περιοδικού VSD , υπό τον τίτλο C\’ est finie! δηλαδή «Τέλος».

Από την πλευρά του, το σκανδαληθηρικό περιοδικό \”Closer\”, που πρώτο αποκάλυψε την \”ανάρμοστη σχέση\” του Ολάντ με την Γαλλίδα ηθοποιό, ανακοίνωσε ότι αύριο θα βρίσκεται στα περίπτερα μ΄ ένα ειδικό αφιέρωμα για το ερωτικό σκάνδαλο. Η διεύθυνση του σκανδαλοθηρικού περιοδικού στυλώνει τα πόδια και σφυρίζει αδιάφορα μετά την προειδοποίηση του δικηγόρου της Γκαγέ ότι θα κινηθεί νομικά.

Κι ενώ ο Ολάντ σπάει το κεφάλι για το πώς θα πει στους Γάλλους το ποια είναι επιτέλους η πρώτη κυρία της Γαλλίας, με τις λιγότερες για τον ίδιο συνέπειες, δημοσκόπηση του ινστιτούτου Harris δείχνει ότι στην συνέντευξη Τύπου, ο Σοσιαλιστής πρόεδρος κατάφερε να πείσει το 31% των πολιτών. Αξίζει να σημειωθεί ότι, στην προηγούμενη συνέντευξη Τύπου, ο ένοικος των Ηλυσίων είχε χειρότερη επίδοση (μείον εννέα μονάδες).
protothema.gr




Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook