Η επόμενη Κυριακή 19 Ιανουαρίου είναι η τρίτη από τις επτά Κυριακές που ο νόμος του περασμένου καλοκαιριού προσδιορίζει ότι μπορούν όλα τα καταστήματα, ανεξαρτήτως μεγέθους, να παραμείνουν ανοικτά.

Με απόφαση του ο Εμπορικός Σύλλογος Ρεθύμνου επικαιροποίησε την απόφαση του από 06/09/2013 που δημοσιοποίησε στην πρότασή του στην Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου :

«Η Κυριακή 19/01/2014 δεν αποτελεί ημέρα ιδιαίτερου εμπορικού ενδιαφέροντος μιας και είναι πολύ κοντά στην εορταστική περίοδο, δεν υπάρχει δε κανένα γεγονός που να αυξήσει τα διαθέσιμα των καταναλωτών (ούτε αυξήσεις δόθηκαν, ούτε δώρα, ούτε ενισχύσεις ούτε μειώσεις φόρων πραγματοποιήθηκαν)».

Καλούμε τα καταστήματα να είναι κλειστά, καλούμε δε τους εμπόρους αλλά και τους φίλους μας στο κέντρο ΘΥΜΕΛΗ το μεσημέρι της Κυριακή στις 13.30 όπου με καλό φαγητό και ποτό, πλούσιο μουσικό πρόγραμμα από το «Σχήμα Λόγου» θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση της Κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου στα πλαίσια του προγράμματος «εορτάΖΩ και ψωνίΖΩ».

Στην ίδια εκδήλωση θα βραβευτούν και οι συνταξιούχοι έμποροι της αγοράς μας αλλά και τα τρία καταστήματα που κέρδισαν στον διαγωνισμό βιτρίνας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook