Αισιόδοξος πως η τοπική ΕΛ.ΑΣ. μπορεί να ανταποκριθεί σε τέτοιες περιπτώσεις εμφανίστηκε ο Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου Μανώλης Σηφάκης.

Ο κ. Σηφάκης μιλώντας στο Flashnews.gr τόνισε πως \”ειδικά εκπαιδευμένοι αστυνομικοί υπάρχουν σε τοπικό επίπεδο, οι οποίοι είναι πάντα σε ετοιμότητα για να επέμβουν σε περιπτώσεις απαγωγές ή γενικά βαριάς μορφής εγκληματικές ενέργειες\”.

Να σημειώσουμε πως στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση στα Χανιά υπάρχει ειδική ψυχολόγος η οποία μπορεί να διαπραγματευτεί με τους απαγωγείς. Την ίδια ώρα ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ δεν κρύβουν τον προβληματισμό τους από την έκρηξη κρουσμάτων εγκληματικότητας τέτοιας μορφής στη σκιά της απαγωγής του επιχειρηματία από τον Γέρακα.

Εξάλλου ο πρόεδρος του Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ηρακλείου δήλωσε πως \”μας προβληματίζει έντονα όλους τους επιχειρηματίες της Κρήτης το γεγονός πως η εγκληματικότητα παίρνει επικίνδυνες μορφές.

Λαμβάνουμε μέτρα αυτοπροστασίας σε πολλές περιπτώσεις, ωστόσο κανείς δεν μας έχει ενημερώσει επίσημα πως να αυτοπροστατευθούμε\” κατέληξε ο κ. Αλιφιεράκης σε δηλώσεις του στο Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook