Βελτιώνοντας, έστω και ελάχιστα, τον χρόνο που είχε πετύχει στον προκριματικό η Άννα Ντουντουνάκη κατάφερε να διακριθεί ξανά σε διοργάνωση, αφού κατέλαβε την 2η θέση στα 50 μέτρα πεταλούδα στο διεθνές μίτινγκ κολύμβησης «Ακρόπολις», που πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο (7 και 8/5) στο κολυμβητήριο Αλίμου. Η αθλήτρια του ΝΟΧ τερμάτισε με χρόνο 28.51 και βρέθηκε στον τελικό του αγωνίσματος πίσω μόνο από την Κριστέλ Βουρνά του Εθνικού (27.36).

                                                   

Τόσο ο χρόνος που πέτυχε το απόγευμα η Χανιώτισσα αθλήτρια όσο και ο πρωινός (28.52) κινήθηκαν στα επίπεδα των τελευταίων εβδομάδων, ενώ ο προπονητής της Κώστας Τζιλιβάκης έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθειά της δηλώνοντας: «Για την Άννα, αυτός ήταν ο τρίτος της σερί αγώνας. Σίγουρα,για μία αθλήτρια που δεν έχει συνηθίσει σε αυτούς τους ρυθμούς και ουσιαστικάαρχίζει τώρα να αντιλαμβάνεται την βαρύτητα των αγώνων, είναι αναμενόμενο ναμην ήταν απόλυτα φρέσκια. Αυτό δε σημαίνει  όμως ότι δεν είμαι ευχαριστημένος από τηνπροσπάθειά της στον προκριματικό και στον τελικό. Είμαι πολύ ικανοποιημένοςδιότι έκανε δύο πολύ καλές κούρσες».

 

Πάντως η Ντουντουνάκη λόγω υποχρεώσεων που είχε σχετικά με τα μαθήματά της δεν αγωνίστηκε τελικά το Σάββατο στα 100 μέτρα πεταλούδα κι έτσι πήρε μέρος μόνο στο αγώνισμα των 50μ. πραγματοποιώντας δύο κούρσες.

 

 

Λευτέρης Αντωνακάκης