Η συνηθισμένη αντίδραση όποιου βρεθεί αντιμέτωπος με ένα δηλητηριώδες φίδι, είναι: α) να τρέξει, β) να ουρλιάξει, γ) και τα δυο…

Όχι όμως και για την τολμηρή Steph Robinson από το Brisbane της Αυστραλίας που αντιμετώπισε με γυμνά χέρια το δεύτερο πιο επικίνδυνο φίδι του κόσμου, ένα δηλητηριώδες καφέ φίδι της Ανατολής με την επιστημονική ονομασία «Pseudonaja textilis».

Η γυναίκα που εργάζεται μαζί με τον άνδρα της σαν κυνηγός φιδιών, ανακάλυψε το επικίνδυνο φίδι μέσα στο σπίτι της και η αντίδρασή της καταγράφηκε σε βίντεο από τον σύζυγό της.

Όπως αναφέρει ο κ. Robinson τα φίδια είναι νευρικά όταν βρίσκονται σε κλειστό χώρο και χρειάζεται προσοχή για να συληφθούν από έμπειρα άτομα.

«Θέλουν απλά να ξεφύγουν και όχι να επιτεθούν και θα πρέπει για να καταλάβουμε τον τρόπο που αντιδρούν όταν βρεθούν αντιμέτωπα με ανθρώπους να σκεφτούμε πως θα αντιδρούσαμε εμείς αν βρισκόμασταν μόνοι στη θάλασσα και μας περιτριγύριζε ένας λευκός καρχαρίας…».

Δείτε το απίστευτο βίντεο που ανέβασε στην σελίδα του στο facebook που ονομάζεται Snake Catchers Brisbane Facebook page και χρησιμεύει στο να εκπαιδευτεί ο κόσμος να βλέπει τα πράγματα από την οπτική του φιδιού…

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook