Τρεχάτε να ραφτείτε!!!! Μπορεί τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο να της χάρισε μονόπετρο να τα διαψεύδει, ωστόσο, η Κατερίνα Καινούργιου δηλώνει πως... ο γάμος τους δεν αργεί!

«Η αλήθεια είναι πως έχουμε συζητήσει για τον γάμο και νιώθω πως, ναι, ο Βασίλης είναι ο άντρας της ζωής μου! Όλα εξελίσσονται ρομαντικά. Σύντομα θα έρθει και ο γάμος. Δεν ισχύει, βέβαια, ότι ήδη έχουμε αρραβωνιαστεί όπως έχει ακουστεί», δηλώνει σε συνέντευξή της η παρουσιάστρια.

Διαψεύδοντας ακόμα μία φορά τα περί μονόπετρου αξίας 20.000 ευρώ, η Κατερίνα επισημαίνει πως δεν θα κρύψει το ότι θα παντρευτεί, αν και στην τελετή θέλει να παραβρίσκοναι μόνο οι φίλοι της και οι άνθρωποι που αγαπά.

«Δεν μετάνιωσα καθόλου που είπα για την σχέση μου! Και, όπως όλοι θυμάστε, εκείνη την εποχή γράφονταν “τέρατα” για την προσωπική μου ζωή, ενώ ήμουν ήδη με τον Βασίλη. Το θεώρησα, αν μη τι άλλο, άδικο για εκείνον. Αλλά ήμουν και ερωτευμένη, οπότε δεν είχα κανένα λόγο να μην το ομολογήσω», λέει η ξανθιά παρουσιάστρια.

Τέλος, η Κατερίνα προσθέτει ότι η απόφαση να συγκατοικήσουν ήρθε μετά από πρόταση που της έκανε ο καλός της, ενώ η ίδια είναι καλή νοικοκυρά, δούλα και κυρά: «επειδή ως γυναίκα είμαι παραδοσιακή, σκέφτηκα από την αρχή πως πρέπει να ασχολούμαι με τα πάντα, από το να είναι το σπίτι καθαρό και να μαγειρεύω, μέχρι να φροντίζω για πράγματα που θα κάνουν εκείνον να αισθάνεται ωραία και να του προκαλούν ακόμα και τον θαυμασμό»!

star.gr