Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα, απόρροια της πρόσφατης κατάκτησης του πρωταθλήματος, η Ασή Γωνιά πραγματοποίησε κρητική βραδιά στο κοσμικό κέντρο «Ζυγός» του Ρεθύμνου με το συγκρότημα των μοναδικών Μανώλη και Δημήτρη Σπυριδάκη. Η εκδήλωση φυσικά είχε χαρακτήρα φιέστας για την ομάδα του ιστορικού χωριού του Αποκόρωνα μιας και έγινε και η απονομή του τροπαίου του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΡ για τη σαιζόν 2010-11.

                                                     

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε και τίμησε με την παρουσία του την ομάδα για την σημαντική επιτυχία της που την φέρνει για δεύτερη φορά στην ιστορία της στο Περιφερειακό σε διάστημα μάλιστα τριών χρόνων. Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους και αρκετοί επίσημοι όπως ο Βουλευτής Χανίων Ευτύχης Δαμιανάκης, ο Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Κρήτης Κώστας Γύπαρης, ο Αντιδήμαρχος Αποκορώνου Αντώνης Σμπυράκης, ο Αντιδήμαρχος Ρεθύμνου Γιάννης Κουνδουράκης, ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου και μέλος του Δ.Σ. Γιάννης Γλεντζάκης, ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Ασή Γωνιάς Γιάννης Κουνδουράκης, ο πρόεδρος του ΣΔΠ Ρεθύμνου Γιώργος Κοντογιάννης και φυσικά ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ρεθύμνου Γιώργος Σταράκης.

Ο πρόεδρος των πρωταθλητών Ρεθύμνου, Γιώργος Βροντάκης, αφού καλοσώρισε τον κόσμο που παρευρέθηκε στην εκδήλωση μίλησε για την κατάκτηση του 2ου πρωταθλήματος Α’ ΕΠΣΡ στην ιστορία της ομάδας, το γήπεδο που φτιάχτηκε σε χρόνο-ρεκόρ, τις ακαδημίες αλλά και την στήριξη που χρειάζεται η Ασή Γωνιά στο νέο πρωτάθλημα.

Με την ευκαιρία της εκδήλωσης η Ασή Γωνιά τίμησε για την προσφορά τους τόσο στην ομάδα όσο γενικά και στον χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου κάποιους ανθρώπους με σημαντικό έργο.

Έτσι βραβεύτηκε ο παλάιμαχος ποδοσφαιριστής Γιώργος Δασκαλομαρκάκης από τον πρόεδρο της ΕΠΣΡ Γιώργο Σταράκη, ο Μανώλης Μπερβανάκης με την πλακέτα να την παραλαμβάνει ο γιός του από τον Αντιδήμαρχο Αποκορώνου κ. Σμπυράκη, ενώ στην συνέχεια τιμήθηκαν κάποιοι αθλητικογράφοι. Αρχικά ο συνάδελφος και παράλληλα συγγραφέας κ. Λευτέρης Κρυοβρυσανάκης παρέλαβε τιμητική πλακέτα από τον Βουλευτή Χανίων κ. Δαμιανάκη, ενώ το δίδυμο των «Ποδοσφαιρικών Βραβείων» που έχουν γίνει θεσμός τα τελευταία 5 χρόνια, Γιώργος Σταράς και Βαλάντης Χόμπης τιμήθηκε από τον πρόεδρο του ΣΔΠΡ κ. Κοντογιάννη και από τον αρχιδιαιτητή κ. Δελήμπαση.

Φυσικά η βραδιά έκλεισε με τις απονομές στην ομάδα, με την αρχή να γίνεται με την  ακαδημία, που αποτελεί και το μέλλον της Ασή Γωνιάς και την συνέχεια να περιλαμβάνει την «κούπα» του πρωταθλητή Ρεθύμνου. Το τρόπαιο υψώθηκε στον… ουρανό του κσομικού κέντρου κι εκείνη την ώρα η αίθουσα πήρε… φωτιά.

 

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook