Είναι το θέμα της ημέρας. Από χθες δηλαδή που κυκλοφόρησε αυτή η είδηση- νομίζω δημοσιεύτηκε αρχικά στο περιοδικό YES- το άπαν σύμπαν ασχολείται με την λιποθυμία – αληθινή ή ψεύτικη- της Ελένης Μενεγάκη.

Είναι γεγονός που συνέβη ή είναι παραμύθι; Κι αν είναι γεγονός κι αν όντως ο Μάκης Παντζόπουλος πήγε στο στούντιο και την πήρε και την πήγε στο νοσοκομείο τότε μήπως η Ελένη Μενεγάκη είναι έγκυος;

Περιμένει το τέταρτο παιδί; Μήπως αυτός είναι και ο λόγος που άφησε να εννοηθεί την περασμένη εβδομάδα ότι έχουν γίνει κουβέντες για γάμο στο σπίτι της; Κι αν είναι έγκυος πώς πήγε στις Μαλδίβες, τόσες ώρες με το αεροπλάνο; Και γιατί δεν έχει πάρει ακόμα κιλά; Αφού είναι πιο αδύνατη από ποτέ…

Τι σημαίνουν αυτές οι συζητήσεις που γίνονται όλη μέρα σε τηλεοπτικά πάνελ αλλά και site σε όλο το internet; Ότι η Ελένη Μενεγάκη είναι η απόλυτη θεότητα της ελληνικής τηλεόρασης και ότι αρκεί μια ανεπιβεβαίωτη πληροφορία για να γίνει θέμα παντού με υστερία.

Όσο για την απόφαση της να διαψεύσει την είδηση μέσω της εκπομπής της σήμερα και να μην την αφήσει να σέρνεται από δω κι από κει αποδεικνύει ακόμη κάτι:

Ότι η Ελένη Μενεγάκη είναι τόσο μεγάλη θεότητα που δεν θα καταδεχόταν ποτέ να κάνει κόλπα και «γυφτιές» για να συζητιέται, όπως είναι γνωστό ότι έκαναν άλλες παρουσιάστριες πριν απ αυτήν. Συζητιέται απλώς γιατί υπάρχει.

queen.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook