Θραύση κάνει ο νέος υπερδονητής τρίτου τύπου, ο οποίος υπόσχεται απίστευτους οργασμούς! Ο λόγος για τον «Ultimate g Vibrator», ο οποίος ενθουσίασε μέχρι και την πασίγνωστη δημοσιογράφο Arianna Huffington, η οποία τον πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Η guru των media και δημιουργός της «Huffington Post», ανέβασε ένα άρθρο του περιοδικού «New York» στο λογαριασμό της στο Facebook, με τίτλο: «Νέο δονητής, υπόσχεται τρίτου επιπέδου οργασμό. Φοβάστε να τον χρησιμοποιήσετε;», ενώ στη συνέχεια έγραψε: «Δυστυχώς το #thirdmetric έχει αυστηρή πολιτική εναντίον της χρήσης συσκευών στην κρεβατοκάμαρα…».

Βεβαίως, η γνωστή δημοσιογράφος αποφεύγει να διευκρινίσει τι εννοεί με τη συγκεκριμένη διατύπωσή της. Αν δηλαδή οι συνεργάτες της στο third-metric δεν μπορούν να κάνουν «test drive» του νέου… προϊόντος λόγω της εταιρικής πολιτικής ή αν υπονοεί ότι γνωρίζει περισσότερες λεπτομέρειες για τον δονητή αλλά δεσμεύεται να τις αποκαλύψεις λόγω του περιορισμού στη χρήση συσκευών στην κρεβατοκάμαρα…

\"\"

Ο συγκεκριμένος δονητής έχει σχεδιαστεί από γυναικολόγους, διαθέτοντας όλα τα εξαρτήματα που υπόσχονται έναν τρισδιάστατο οργασμό ενεργοποιώντας και το θρυλικό σημείο g,στοχεύοντας να ενεργοποιήσει κάθε σημείο της ανατομίας της γυναίκας που φέρνει οργασμούς.

\"\"

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook