Στο Ηράκλειο θα βρεθούν οι ομάδες κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, για να πάρουν μέρος σε ημερίδα που θα διεξαχθεί το σαββατοκύριακο.

Η σχετική ενημέρωση:

Σε νέους αγώνες θα συμμετάσχει ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων συνεχίζοντας έτσι την προετοιμασία του για το χειμερινό πρωτάθλημα το οποίο είναι προγραμματισμένο για τον επόμενο μήνα. Στόχος για την ομάδα του Κώστα Τζιλιβάκη είναι να διατηρηθεί σε φόρμα, με τα παιδιά να στοχεύουν στους καλύτερους δυνατούς χρόνους.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν το σαββατοκύριακο (18,19/11) στο Ηράκλειο και εκτός των αθλητών της αγωνιστικής ομάδας θα συμμετάσχουν και οι μικρότεροι, της προαγωνιστικής, Τμήμα στο οποίο υπεύθυνος προπονητής είναι ο Αντώνης Καλογεράκης.
 
Αναλυτικά, οι αθλητές και οι αθλήτριες που θα συμμετάσχουν, από την "πρώτη" ομάδα είναι οι εξής:
Βουγιουκαλάκης, Κολοκοτρώνης, Λεδάκης, Παπαστάμος, Τζουγκράκης, Φουντουλάκης, Χαλκιαδάκης, Χατζησωτηράκης, Ζγκουρού, Καβαλιεράκη, Λελεδάκη, Ντουσάκη, Πετράκη Αντωνία, Πετράκη Χρυσή, Πλοκαμάκη, Φωκά, Χατζηδάκη Άννα, Χατζηδάκη Βασιλική.
 
Και από την προαγωνιστική ομάδα:
Ακριτόπουλος, Καπής, Καυκαλάς, Μαστραντωνάκης, Μεντής, Μουζουράκης, Ξεκουκουλωτάκης, Πετράκης, Ριτζάκης, Τζουγκράκης, Τσίγκος, Χαβρές, Αλιπράντη, Ανδρεαδάκη, Γρηγοράκη, Δεληογλάνη, Κόρακα, Μαλεκάκη, Μαραγκουδάκη, Μήτρου, Ντεγιαννάκη, Παπαδεράκη, Περάκη.