Πλήρη άγνοια για τις … ερωτικές υπηρεσίες που προσπάθησε η 17χρονη να πείσει να δεχτεί ο 25χρονος νεοκόρος, δήλωσε ότι είχε η 33χρονη τσιγγάνα που κατηγορείται για μαστροπεία και ηθική αυτουργία σε κλοπή και χθες απολογήθηκε στην ανακρίτρια Ρόδου.

Σύμφωνα με την rodiaki.gr, η 33χρονη με τη σύμφωνη γνώμη του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου αφέθηκε ελεύθερη με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισής της μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της.

Πιο συγκεκριμένα, η κατηγορούμενη συνοδευόμενη από το δικηγόρο της ισχυρίστηκε πως απλώς έτυχε να βρίσκεται στο σημείο που έγινε το όλο περιστατικό όμως ουδεμία ανάμειξη είχε με την υπόθεση, ενώ επεσήμανε πως η κοπέλα είναι αρκετά μεγάλη για να την επηρεάσει η ίδια.

Υπενθυμίζεται πως όλα συνέβησαν το μεσημέρι στις 9 Ιανουαρίου 2014, όταν η 33χρονη τσιγγάνα συνάντησε στη περιοχή του Σαν Φραγκίσκο τον 25χρονο, τον πλησίασε και του πρότεινε να δώσει το ποσό των 5 ευρώ προκειμένου η 17χρονη ομόφυλη της που βρίσκονταν μαζί της να του κάνει … μαλάξεις!

Ο 25χρονος έδωσε στην 33χρονη τα χρήματα, ωστόσο αρνήθηκε ευγενικά την πρόταση και τότε η αθίγγανη έσπρωξε επάνω του την 17χρονη η οποία με πρόφαση ότι τον αγκαλιάζει για να τον ευχαριστήσει, του έκλεψε το κινητό τηλέφωνο!

newsit.gr