Ξεκινά τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014 η υποβολή αιτήσεων στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης για τα Προγράμματα Εκπαίδευσης Ενηλίκων στις ακόλουθες θεματικές ενότητες:

1. Οικονομία – Επιχειρηματικότητα
2. Ποιότητα Ζωής - Περιβάλλον
3. Νέες Τεχνολογίες
4. Γλώσσα και Επικοινωνία
5. Κοινωνικές Δεξιότητες και Δράσεις
6. Πολιτισμός και Τέχνη
7. Προγράμματα Ευάλωτων Κοινωνικών Ομάδων

Τα προσφερόμενα προγράμματα, τα οποία παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ, μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης, ενώ με την ολοκλήρωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας στους εκπαιδευόμενους θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Τα τμήματα είναι 20μελή και δύναται να δημιουργηθούν, σύμφωνα με τις αιτήσεις που θα κατατεθούν και το ενδιαφέρον των πολιτών, σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Καλλικρατικού Δήμου Χανίων.

Αιτήσεις θα υποβάλλονται καθημερινά στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Χανίων, Κριάρη 40-1ος όροφος (Μέγαρο Πάνθεον) από τις 10:00 έως τις 14:00.

Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης και η υποβολή φωτοαντίγραφου (φωτοτυπία) του Δελτίου Ταυτότητας.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ενημερωτικό υλικό και το έντυπο της αίτησης βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Δήμου www.chania.gr - Δια Βίου Μάθηση-Εκπαίδευση Ενηλίκων.

Πληροφορίες/Επικοινωνία:
Α) στο τηλέφωνο: 28213- 41785
• Ελληνάκη Αμαλία / Υπεύθυνη Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Δ. Χανίων
• Καρτσωνάκη Δήμητρα / Υπεύθυνη Εκπαίδευσης Κ.Δ.Β.Μ Δήμου Χανίων
• Καβρουλάκη Ελευθερία / Υπεύθυνη Οργάνωσης Κ.Δ.Β.Μ Δήμου Χανίων

Β) e-mail: [email protected] & [email protected]

Δείτε εδώ τη λίστα προγραμμάτων

Δείτε εδώ την αίτηση συμμετοχής