Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει στα αυτιά του, όταν άκουσε τη δήλωση-σοκ που βγήκε από τα χείλη της τηλεπερσόνας της Αμερικής Brandi Glanville. Πρόκειται για μία κυρία που πρωταγωνιστεί στο ριάλιτι «Real Housewives of Beverly Hills» και θέλησε να αστειευτεί με το εξαιρετικά ευαίσθητο θέμα της παιδικής κακοποίησης!

Την Τρίτη η εν λόγω κυρία εμφανίστηκε όπως κάθε φορά στο εβδομαδιαίο σόου της «Brandi Glanville Unfiltered» και προσπάθησε να κάνει πλάκα με τους κωμικούς Don Jamieson και Jim Florentine. Ο Florentine αρχισε να μιλάει για τα περιστατικά κακοποίησης που είχαν συμβεί στην εκκλησία που πήγαινε ως παιδί, αναφέροντας πως ο ίδιος δεν ήταν θύμα. Τότε η Glanville μπήκε στο θέμα σαρώνοντας τα πάντα στο πέρασμά της: «Αχ, κι εγώ ήθελα να κακοποιηθώ όταν ήμουν παιδί, αλλά δεν μου έτυχε. Πήγαινα σε σχολείο Λουθηρανών. Την αδερφή μου την στρίμωξε ο διευθυντής. Εμένα δυστυχώς όχι. Ούτε που με κοίταζε. Ημουν τόσο καυτή και ούτε που με κοίταζαν! Αν είναι δυνατόν!».

Άπαντες έμειναν άναυδοι για το πώς μπόρεσε αυτή η γυναίκα να ξεστομίσει τις λέξεις που είπε. Οργανώσεις υπέρ των δικαιωμάτων των παιδιών εξέδωσαν άμεσα ανακοινώσεις υπογραμμίζοντας ότι δεν είναι δυνατόν η παιδική κακοποίηση να χρησιμοποιείται ως χιουμοριστικό θέμα σε μία εκπομπή.

Η 41χρονη Brandi Glanville που τυχαίνει να είναι και μητέρα δύο παιδιών μετά τον ντόρο ανέβασε στο Twitter τη συγγνώμη της:

\"\"

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook