Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, έκοψαν οι εργαζόμενοι στο Δήμο Φαιστού, στην αίθουσα του Δ.Σ. στο Δημοτικό Κατάστημα στις Μοίρες, την Παρασκευή το μεσημέρι. Παρούσα ήταν η Δήμαρχος κ. Μαρία Πετρακογιώργη Ανυφαντάκη, καθώς και οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Φαιστού.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης, εκτός από τα μέλη της Δημοτικής Αρχής, οι εργαζόμενοι στο Δήμο Φαιστού, ενώ συμμετείχαν και οι εργαζόμενοι της κοινωφελούς εργασίας που απασχολούνται στο πρόγραμμα που υλοποιεί ο ΟΑΕΔ αυτή την περίοδο.
Η κ. Πετρακογιώργη στη σύντομη ομιλία της ευχήθηκε σε όλους τους εργαζόμενους που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση να έχουν μια καλή και δημιουργική χρονιά, ευχαριστώντας τον καθένα ξεχωριστά για την προσφορά του, ενώ για την πορεία του Δήμου Φαιστού τη φετινή χρονιά, εξέφρασε την αισιοδοξία της, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Τοπική Αυτοδιοίκηση, τονίζοντας επίσης ότι με καλές συνεργασίες σε όλα τα επίπεδα, μπορούν να επιτευχθούν οι στόχοι του Δήμου Φαιστού τη νέα χρονιά.
Η Τυχερή που κέρδισε το φλουρί ήταν η κ. Αργυρώ Κατσιφαράκη, εξασφαλίζοντας 3 μέρες άδεια, εκτός από το δώρο που έδωσε συμβολικά η ίδια η Δήμαρχος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook