Μετά το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή Ψαχνών και την ήττα στην Άμφισσα από τον Φωκικό ο Α.Ο. Χανιά \”κόλλησε\” στο \”μηδέν\” και με την Παναχαϊκή.

Αν και είχε τις ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη το συγκρότημα του Μουράτ Σεροπιάν έμεινε στο 0-0 με τους Αχαιούς, διατηρώντας ωστόσο τη διαφορά ασφαλείας από τους \”ροσονέρι\”.

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι \”πατούσαν\” πιο καλά στο γήπεδο, με τον Κοντογουλίδη να μην μπορεί να σκοράρει στις σημαντικές τους ευκαιρίες, ενώ στην επανάληψη ο Κοσταντίνφο έχασε την ευκαιρία του αγώνα για να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα των Χανίων.

Φάσεις
8\’ Ο Χιντζίδης προσπάθησε με σουτ από το κέντρο να \”κρεμάσει\” τον Θεοδωρόπουλο, η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω από την εστία.
10\’ Σουτ του Κιάσσου στην αγκαλιά του Θεοδωρόπουλου.
17\’ Κόρνερ του Χιντζίδη, κεφαλιά του Κοντογουλίδη και σπουδαία επέμβαση του Θεοδωρόπουλου.
18\’ Επικίνδυνη σέντρα του Πάτο, ο Κοντογουλίδης δεν προλαβαίνει να βρει τη μπάλα και να τη στείλει στα δίχτυα.
30\’ Ο Ντα Κόστα εκτελεί με αρκετά φάλτσα το φάουλ, η μπάλα σκάει επικίνδυνα στην περιοχή και από κόντρα στον Παπατζίκο περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 
31\’ Ο Βασιλόγιαννης φεύγει ταχύτατα στην αντεπίθεση αλλά αντί να προτιμήσει τη λύση του ξεμαρκάριστου Μέλο δίνει στον Πάγκαλο, που κόβεται από τον Χιντζίδη.
34\’ Σουτ του Πάγκαλου κοντράρει στον Σπίνουλα και καταλήγει κόρνερ.
35\’ Κόρνερ του Τσάτσου κεφαλιά του Παπατζίκου άουτ. 
41\’ Ο Τσάτσος με εκτέλεση φάουλ υποχρεώνει σε σπουδαία επέμβαση τον Λαμπάκη.
66\’ Σέντρα του Χιντζίδη ο Κοντογουλίδης από θέση βολής δεν πλασάρει σωστά, με τη μπάλα να καταλήγει άουτ.
69\’ Τεράστια ευκαιρία για τον ΑΟΧ. Από σέντρα του Μανωλά ο Χιντζίδης αδράνησε αλλά ο Κοσταντίνοφ από το ύψος της μικρής περιοχής σουτάρει άουτ!
77\’ Σουτ του Βαλλιάνου απέκρουσε ο Λαμπάκης.
84\’ Φάουλ του Βαλλιάνου λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι η μπάλα.

Α.Ο. Χανιά (Μουράτ Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Καμπλιώνης (68\’ λ.τρ. Βαλλιάνος), Παπατζίκος, Χατζηισαΐας, Μανωλάς, Γκούμας, Ζντράβκοβιτς, Βασιλόγιαννης, Τσάτσος (82\’ Σκάρος), Μέλο (46\’ Κοσταντίνοφ), Πάγκαλος.
Παναχαϊκή (Νίκος Παπαδόπουλος): Λαμπάκης, Σπίνουλας, Βαγγελόπουλος, Κωστόπουλος, Χιντζίδης, Κιάσσος, Φατιόν, Ντα Κόστα (52\’ Χούσα), Πάτο, Στεργίδης (76\’ Χοτζάλι), Κοντογουλίδης (85\’ Πλέγας). 

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook