Πολλές είναι οι γυναίκες στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ που έχουν μια δυσάρεστη εμπειρία με τον ίδιο… πρωταγωνιστή. Ο λόγος για τον Κρις Παγκάνο που έγινε γνωστός στην πόλη για τη σεξουαλική διαστροφή του, που ήθελε να τη μοιραστεί.

Ο 41χρονος συνελήφθη για τρίτη φορά στο σπίτι του, ύστερα από καταγγελίες γυναικών τις οποίες σταματούσε στο δρόμο με το αυτοκίνητό του και τους πρόσφερε 50 δολάρια για να τον βλέπουν να κάνει σεξ με μια φέτα τυρί έμενταλ!

\"\"

Ανάμεσα στα θύματά του, ήταν και μια 19χρονη η οποία τον γνώρισε τον Ιούλιο του 2012 μέσω ενός σάιτ γνωριμιών. Όπως αναφέρει, δέχθηκε ένα μήνυμα από έναν “περίεργο τύπο” που της έγραφε ότι ψάχνει για κάποια που θα τον ικανοποιήσει σεξουαλικά με ένα κομμάτι τυρί. “Μου έγραφε πόσο έντονη ήταν η επιθυμία του και ότι έψαχνε απελπισμένα να βρει μια κοπέλα”.

Μια άλλη γυναίκα, που επίσης είχε συνομιλήσει μαζί του μέσω του ίντερνετ, αποκαλύπτει ένα από τα μηνύματα που είχε δεχτεί: “Δοκίμασα διάφορα είδη τυριών, όπως το αμερικάνικο, το τσένταρ, αλλά το έμενταλ είναι το καλύτερο…”.

Ο Παγκάνο κατηγορείται για παρενόχληση και άσεμνη έκθεση.

newsit.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook