Με καταξιωμένους εισηγητές και με εξαιρετικά ενδιαφέροντα θέματα ξεκινούν τις επόμενες ημέρες τα μαθήματα του Β΄κύκλου μαθημάτων του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Κρήτης τμ. Χανίων, με τον γενικό τίτλο: «Ολιστική Ιατρική, για σωματική & ψυχική υγεία».

Έχουν προσκληθεί και θα διδάξουν οι: Στέλιος Πανταζής, Ιατρός Ολιστικής Ιατρικής, Δέσποινα Παπαϊωάννου, Ψυχολόγος, Εικαστική Ψυχοθεραπεύτρια , Χάρης Δημητριάδης, Μαθηματικός-Οικονομολόγος, Μαρίνα Αγγελή, Ψυχίατρος-Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια, Δρ.Νικόλαος Κωστόπουλος Ολιστικός Ιατρός-Αγουρβέδα, Σπύρος Κυβέλος Ιατρός Ομοιοπαθητικής, Νικόλαος Πανδρέου, Γενικός Ιατρός Ολιστικής Ιατρικής, Δρ.Ιωάννης Ν. Νέστορος, Καθηγητής Ψυχολογίας Π. Κρήτης, Γεράσιμος Στουραϊτης, Ομοιοπαθητικός DHom, Διπλωματούχος Μηχανικός Dipl-Ing, Συγγραφέας & Νικόλαος Ζαφρανάς, Λέκτορας Μουσικού τμ. Α.Π.Θ., Ντόρα Ψαλτοπούλου-Καμίνη, μουσικοθεραπεύτρια, Λέκτορας Μουσικού τμ. Α.Π..Θ .

Επιστημονικός σύμβουλος του παραπάνω κύκλου μαθημάτων είναι ο κ. Ιωάννης Ν. Νέστορος, Καθηγητής ψυχολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης.

Στο πλαίσιο αυτού του κύκλου οι σπουδαστές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν εναλλακτικές μεθόδους πρόληψης & θεραπείας όπως: Νευροανάδραση, Κλινική ύπνωση, Βελονισμός, Ομοιοπαθητική, Μουσικοθεραπεία, Ρεφλεξολογία, Θεραπεία μέσω τέχνης, Αγιουρβέδα κ.α., και να ανακαλύψουν πως μέσα από την ολιστική προσέγγιση μπορούν να μεταμορφώσουν τη ζωή τους σε μια ζωή με υγεία, σωματική & ψυχική, σε μια ζωή με ποιότητα και πληρότητα. Να κερδίσουν δηλαδή το ΕΥ ΖΗΝ.

Ο κύκλος θα ολοκληρωθεί σε 10 εβδομαδιαίες 3ωρες εισηγήσεις, που θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, ώρες 17:00 έως 20:00 στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων. Έναρξη μαθημάτων Δευτέρα 27 /01/14.

Δικαίωμα εγγραφής έχουν όλοι, χωρίς ηλικιακό ή μορφωτικό περιορισμό, καταβάλλοντας ως συνδρομή εγγραφής 60 ευρώ,( για ανέργους για πολύτεκνους για άτομα με ειδικές ανάγκες & ομάδα πλέον των 5 ατόμων συνδρομή 45 ευρω το άτομο). Οι σπουδαστές με την ολοκλήρωση της διδακτικής περιόδου θα λάβουν ανάλογο πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Οι εγγραφές λήγουν την Παρασκευή 25/01/14 και πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά και με σειρά προτεραιότητας από την ιστοσελίδα του Α.Λ.Π. www.alp.edu.gr και με email στο [email protected]

Περισσότερες πληροφορίες: www.alp.edu.gr & κα Ελένη Βουγιούκαλου, 6936492842.