Είναι γνωστή παγκοσμίως ως «η πόλη της αμαρτίας», έτσι ίσως δε θα έπρεπε να προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι και η βιομηχανία του πορνό αποφάσισε να… μετακομίσει στο Λας Βέγκας, αφήνοντας πίσω της το Λος Άντζελες και τους νόμους για τη χρήση προφυλακτικών!

Καθώς η συγκεκριμένη βιομηχανία πασχίζει να επιβιώσει, σε μια εποχή όπου το διαδίκτυο έχει κατακλυστεί από ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου και ερασιτεχνικά βίντεο, οι παραγωγοί προσπαθούν να βρουν τρόπους να μειώσουν τα κόστη.

Σύμφωνα με άρθρο του Chris Pleasance στη Daily Mail, τα φτηνά ξενοδοχεία, οι επαύλεις και οι αποθήκες που υπάρχουν στο Λας Βέγκας αποτελούν «δέλεαρ» για τους ιθύνοντες του χώρου.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι οι κινηματογραφιστές ταινιών ενηλίκων, που βλέπουν την κίνηση αυτή ως μια «ευκαιρία» για να αποφύγουν τους αυστηρούς ελέγχους υγείας που έχουν επιβληθεί στο Λος Άντζελες, συμπεριλαμβανομένου ενός νόμου που απαιτεί από τους άντρες που συμμετέχουν στις ταινίες πορνό να χρησιμοποιούν προφυλακτικά.

Ο αριθμός των αδειών που ζητήθηκαν για το γύρισμα ταινιών πορνό στο Λος Άντζελες παρουσίασε μείωση περίπου 95% από την ημέρα που επιβλήθηκε ο νόμος αυτός, αναφέρει η οργάνωση Film LA που είναι αρμόδια για την έκδοσή τους.

Ο αριθμός των αιτήσεων έπεσε από περίπου 480 το 2012 σε μόλις… 24 τους πρώτους εννιά μήνες του 2013.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook