Ήταν μια συνεπής, ιδιαιτέρων αποχρώσεων ηθοποιός, γνωστή πολύ τόσο από τον ελληνικό κινηματογράφο, όσο και από τη δημόσια τηλεόραση. 
Είχε φίλους, θαυμαστές, λαμπερούς συναδέλφους, αλλά τώρα το μοναδικό της στήριγμα, όπως διαβάζουμε στο περιοδικό Ciao, είναι ο αδελφός της.
Η Ελένη Θεοφίλου, πάντα νέα και ζωηρή, σαν εικόνα στο πλευρό της Νόρας Βαλσάμη στην ταινία «Οι Βάσεις και η Βασούλα», αλλά και στην κωμωδία «Γκαρσονιέρα για 10» με τον Χρόνη Εξαρχάκο, τους τελευταίους δυο μήνες βρίσκεται στο «Παλάντιον Ίδρυμα» και μέρα με τη μέρα απομονώνεται στον δικό της κόσμο. «Η Ελένη δυστυχώς δεν θυμάται τίποτα πια», δήλωσε στο περιοδικό ο αδελφός της Τάσος Θεοφιλόπουλος.
«Η Ελένη όπως και οι περισσότεροι ηθοποιοί της γενιάς της» είπε, «είχε κάνει ένα λάθος στη ζωή της, κάτι που την οδήγησε στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα. Ζούσαν την ψευδαίσθηση πως η ομορφιά και η αναγνωσιμότητα του κόσμου θα κρατήσουν για πάντα και δεν έκαναν καμία κίνηση να οργανώσουν τη ζωή τους και να προετοιμάσουν το μέλλον τους. Έτσι και η Ελένη έμεινε ξεκρέμαστη, χωρίς να έχει κάνει κάποια κίνηση για να είναι οικονομικά αυτόνομη στα γεράματά της».
Το μοναδικό της εισόδημα είναι η σύνταξη που παίρνει από τα δέκα χρόνια που δούλεψε στην ΕΡΤ. «…Η κατάστασή της σταδιακά να επιδεινώνεται. Δυστυχώς μέρα με τη μέρα απομακρύνεται από την καθημερινότητα και μένει στον δικό της κόσμο», παρατήρησε θλιμμένα ο αδελφός της και αποκάλυψε ότι πριν λίγες μέρες την είχε επισκεφθεί η πανταχού παρούσα, ο χρήσιμος και καλός άνθρωπος, Άννα Φόνσου, η οποία ενημερώθηκε από τους γιατρούς για την κατάσταση της υγείας της.
newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook