Για πρώτη φορά μετά τις ροζ αποκαλύψεις για την σχέση του με την ηθοποιό Ζιλί Γκαγιέ, ο Φρανσουά Ολάντ επισκέφθηκε την Βαλερί Τριερβελέρ στο νοσοκομείο του Παρισιού, όπου νοσηλεύεται. Τα δημοσιεύματα για το ειδύλλιο συνεχίζονται, με το περιοδικό Closer να αναφέρει στο σημερινό του τεύχος, ότι η σχέση του Γάλλου προέδρου με την Γκαγιέ διαρκεί δυο χρόνια και ότι για χάρη της ηθοποιού είχε αφήσει την πρώτη κυρία να έρθει μόνη της διακοπές στην Ελλάδα.

\"Πήγε

O Γάλλος πρόεδρος επισκέφθηκε χθες βράδυ την Τριερβελέρ στο νοσοκομείο Pitié-Salpétrière στο Παρίσι, όπως ανακοίνωσε το Μέγαρο των Ηλυσίων, επιβεβαιώνοντας πληροφορίες του France Inter.

H πρώτη κυρία νοσηλεύεται εδώ και μία εβδομάδα με συμπτώματα κατάθλιψης, μετά τις αποκαλύψεις του περιοδικού Closer για την σχέση του Ολάντ με την ηθοποιό Ζιλί Γκαγιέ και οι γιατροί της έχουν συστήσει ξεκούραση.

Ο Ολάντ δεν είχε επισκεφθεί καθόλου την Τριερβελέρ από την στιγμή της νοσηλείας της, δίνοντας αφορμή για διάφορα σχόλια. Το περιοδικό «Voici» ισχυρίζεται ότι η Βαλερί δεν επιθυμούσε να τον δεχθεί, ωστόσο το RTL, επικαλούμενο την ίδια την πρώτη κυρία, σημειώνει ότι οι γιατροί ήταν αυτοί που δεν επέτρεπαν στον Ολάντ να την δει, λόγω της εύθραυστης ψυχικής της υγείας.

\"Πήγε

Επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν δεν έχει εκδοθεί μέχρι στιγμής, αλλά τo περιβάλλον της Τριερβελέρ αναφέρει ότι η πρώτη κυρία έχει κουραστεί και ότι τα νεύρα της δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Μάλιστα φίλος της δηλώνει ότι «είναι μια γυναίκα που υποφέρει και πρέπει να την αφήσουμε στην ησυχία της. Πρόκειται για μια δοκιμασία προσωπική και υπάρχουν πράγματα που δεν χρειάζεται να τα ξέρουν οι Γάλλοι».

Σχέση 2 ετών – Τον γνώρισε και στους γονείς της

Σύμφωνα με το περιοδικό Closer, που άνοιξε τον χορό των ροζ αποκαλύψεων, η «θυελλώδης σχέση» του Ολάντ με την ηθοποιό Ζιλί Γκαγιέ, την οποία φέρεται να γνώρισε μέσω της πρώην συντρόφου του και μητέρα των παιδιών του, Σεγκολέν Ρουαγιάλ, διαρκεί εδώ και δυο χρόνια. Μάλιστα αναφέρει ότι ο Γάλλος πρόεδρος δεν συνόδευσε την Τριερβελέρ στις περσινές διακοπές της στην Ελλάδα, για να έχει το πεδίο ελεύθερο.

Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο Ολάντ γνωρίζει την Ζιλί Γκαγιέ από το 2011 και έζησε μαζί της μια θυελλώδη σχέση με πολλά σκαμπανεβάσματα.

Το ζευγάρι φέρεται να χρησιμοποιούσε και δεύτερο διαμέρισμα στο Παρίσι ως «ερωτική φωλιά» και να περνούσε ρομαντικά σαββατοκύριακα στη νότια Γαλλία. Μάλιστα σύμφωνα με το Closer, ο Ολάντ βρήκε δικαιολογίες για να μην συνοδεύσει την επίσημη σύντροφό του, Βαλερί Τριερβελέρ στις διακοπές που έκανε πέρυσι στην Ελλάδα, προκειμένου να έχει ελεύθερο το πεδίο και να περάσει χρόνο στην εκλογική του περιφέρεια, με την αγαπημένη του Ζιλί Γκαγιέ.

ethnos.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook