Ύποπτες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση θανάτου της συζύγου Ινδού υπουργού, που βρέθηκε νεκρή σε ξενοδοχείο του Νέου Δελχί.
Η σορός της Σουνάντα Πούσκαρ, σύζυγος του Σάσι Ταρούρ, υπουργός επιφορτισμένος με το χαρτοφυλάκιο των Ανθρωπίνων Πόρων και πρώην αναπληρωτής γενικός γραμματέας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, εντοπίστηκε μία ημέρα αφότου αποκαλύφθηκε η παράλληλη σχέση του συζύγου της με δημοσιογράφο.
Μάλιστα, την αποκάλυψη έκανε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, όπου ισχυριζόταν ότι ο Ταρούρ διατηρούσε δεσμό με Πακιστανή δημοσιογράφο.
Η υπόθεση παίρνει περίεργη τροπή, λοιπόν, καθώς η νεκροψία νεκροτομή έδειξε ότι η Πούσκαρ είχε «αιφνίδιο και αφύσικο» θάνατο, με αποτέλεσμα όλα να δείχνουν πως πρόκειται για δολοφονία.
Παρότι, αρχικά δελτίο Τύπου επιχείρησε να καλύψει το περιστατικό, υποστηρίζοντας ότι η άτυχη γυναίκα «ήταν άρρωστη και νοσηλευόταν», οι γιατροί τονίζουν πως δεν έπασχε από κάποια ασθένεια. Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τα στοιχεία της νεκροψίας, στο σώμα της εντοπίστηκαν εκδορές στο λαιμό και τα χέρια της, που ενδέχεται να υποδηλώνουν ότι προηγήθηκε πάλη με το θύμα.
Στο μεταξύ, ο σύζυγός της διακομίστηκε στο νοσοκομείο με έντονους πόνους στο στήθος, ενώ προηγουμένως υποστήριζε ότι ήταν ευτυχισμένος με τη σύζυγό του.
Πάντως, τα τοπικά δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι η Μερ Ταράρ, δημοσιογράφος από το Πακιστάν, είχε κλέψει την καρδιά του υπουργού, γεγονός που ανακάλυψε η Πούσκαρ.
Η άτυχη γυναίκα, που είχε παντρευτεί τον Σάσι Ταρούρ το 2010, είχε χαρακτηρίσει «πράκτορα του Πακιστάν», την Ταράρ σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εφημερίδα Indian Express.
Πάντως, το… τρίτο πρόσωπο στο προσωπικό της προφίλ στο Twitter ανήρτησε δύο μηνύματα σχετικά με το θάνατο της Πούσκαρ, γράφοντας: «Τι στο καλό; Η Σουνάντα; Θεέ μου» και «Μόλις ξύπνησα το διάβασα. Είμαι σοκαρισμένη. Είναι τόσο τραγικό που δε βρίσκω λόγια. Αναπαύσουν εν ειρήνη, Σουνάντα».
protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook