Παρουσία του Διοικητή Κοσμά Χουτουριάδη, αξιωματούχων της 2470 Περιφέρειας του Διεθνούς Ρόταρυ, Ροταριανών όλων των Ομίλων του Ηρακλείου και φίλων, κόπηκε η πίτα του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου, στο ξενοδοχείο Galaxy.

Ο πρόεδρος του Ομίλου Μανόλης Φούμης παρουσίασε τις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν το 2ο εξάμηνο του 2013, αλλά και τις προγραμματισμένες δράσεις μέχρι τις 30 Ιουνίου 2014, οπότε και λήγει η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου, ενώ ευχαρίστησε όλους τους Ροταριανούς και τους χορηγούς του Ομίλου για την καθοριστική συμβολή τους.

Τυχερός της βραδιάς ήταν ο Γραμματέας του Ρ. Ο. Ηρακλείου Νικόλας Σπετσίδης, στον οποίο έτυχε το φλουρί, που αντιστοιχούσε σε ένα χρυσό Αγιοκωνσταντινάτο, προσφορά του κοσμηματοπωλείου Πλουμή – Παραγιουδάκης.

Παράλληλα η πρόεδρος του Παγκρήτιου Συλλόγου Γονέων και Φίλων Παιδιών με Νεοπλασία «Ηλιαχτίδα» κ. Μαρία Ευστρατίου βράβευσε τον Ροταριανό Όμιλο Ηρακλείου για την καθοριστική συνεισφορά του στο χτίσιμο του ξενώνα φιλοξενίας στο Πα.Γ.Ν.Η. με τη δωρεά ποσού 23.000 ευρώ που πραγματοποίησε το 2005, επί προεδρίας Νώντα Χαρωνίτη.

Το αναμνηστικό βραβείο παρέλαβε ο αντιπρόεδρος του Ρ. Ο. Ηρακλείου Dr Θεοφάνης Κανάκης, ο οποίος και παρουσίασε φωτογραφίες από τα εγκαίνια του ξενώνα.