Για 7η χρονιά η Άση Μπήλιου βρίσκεται στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Τι κάνει τη συνεργασία τους τόσο πετυχημένη;

«Καταρχήν η Ελένη είναι ένας σταθερός άνθρωπος. Όταν εκτιμά κάποιον επαγγελματικά τον στηρίζει. Προφανώς και αυτό δεν ισχύει μόνο για την τηλεόραση, όταν συνεργάζεσαι με έναν άνθρωπο για πολλά χρόνια σημαίνει ότι εκτιμάς τη δουλειά που κάνει. Πέρα από την προσωπική σχέση, αν ταιριάζω με την Ελένη κι αν μπορούμε να συζητήσουμε και κάποια άλλα θέματα εκτός δουλειάς , επαγγελματικά της ταίριαξα και μου ταίριαξε και δεν νομίζω ότι έχουμε κανένα λόγο να χαλάσουμε το \”προξενιό\” που έγινε!

Αρέσει και στον κόσμο πιστεύω να μας βλέπει μαζί. Νιώθω ότι με την Ελένη έχουμε καλή χημεία. Πέρα από το ότι είχε προσωπικό ενδιαφέρον και η ίδια για την αστρολογία και με ρώταγε και δύο πράγματα παραπάνω που να μην είχα σκεφτεί εγώ να πω στον κόσμο, αλλά γενικότερα ήταν θέμα χημείας. Και εγώ πίστευα ότι δεν θα μπορούσα να συνεργαστώ καλύτερα με έναν άνθρωπο», λέει μιλώντας στο περιοδικό You και καταλήγει:

«Όταν η Ελένη εκτιμά τους συνεργάτες της δεν τους αλλάζει. Και δεν είμαι η μόνη, υπάρχουν άνθρωποι που είναι πολλά περισσότερα χρόνια. Όπως ο Θοδωρής Κουτσογιανόπουλος, η Κατερίνα Ζαρίφη και πολλοί άλλοι. Και με την Κατερίνα μπορεί να χώρισαν οι δρόμοι τους για ένα διάστημα, αλλά επανήλθε στην εκπομπή. Το ότι στηρίζει τους ανθρώπους φαίνεται πάρα πολύ. Όταν έφυγα από το Mega, για πολλά χρόνια ένιωθα τελείως μετέωρη. Είχα πολύ άγχος για το νέο περιβάλλον. Η Ελένη Μενεγάκη με βοήθησε και με στήριξε πάρα πολύ. Είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος και έχει ένστικτο στη δουλειά της».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook