Μια μητέρα από το Μέριλαντ, μαχαίρωσε μέχρι θανάτου δύο από τα παιδιά της και τραυμάτισε δύο ακόμη, ενώ προσπαθούσε να… τους κάνει εξορκισμό(!), ανακοίνωσαν οι αρχές.
Η 28χρονη Ζακιέγια Έιβερι, κατηγορείται για φόνο πρώτου βαθμού και απόπειρα φόνου. Όπως συμπλήρωσαν οι Αρχές, οι ίδιες διώξεις έχουν ασκηθεί και σε μια δεύτερη γυναίκα, την 21χρονη φίλη της μητροκτόνου, Μονίφα Ντενίς Σάνφορντ. Οι δύο γυναίκες επιχείρησαν να κάνουν εξορκισμό στα 4 παιδιά για να τα απαλλάξουν από… τους δαίμονες, με αποτέλεσμα να τα μαχαιρώσουν θανάσιμα.
Τα ανήλικα θύματα, ο Norell Harris, ενός έτους και η 2χρονη αδελφή του Zyana Harris, που φαίνονται στην φωτογραφία στη μέση, υπέστησαν θανατηφόρα τραύματα από μαχαίρι, ενώ τα αδέλφια τους, ηλικίας 5 και 8 ετών, αριστερά και δεξιά στην φωτογραφία, εισήχθησαν στο νοσοκομείο με τραυματισμούς, ανακοίνωσαν οι αρχές.
Το θέαμα που αντίκρισε η αστυνομία ήταν φρικτό. Τα νεκρά παιδιά ήταν βουτηγμένα σε μία λίμνη αίματος στην είσοδο του σπιτιού, ενώ και η φίλη της παιδοκτόνου έφερε επιφανειακά τραύματα.
«Περιπτώσεις σαν αυτή σου σπαράζουν την καρδιά», δήλωσε συγκλονισμένος ο αρχηγός της αστυνομίας της κομητείας Tom Manger. «Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους των θυμάτων», συμπλήρωσε.
Η αστυνομία αναφέρει ότι ανακάλυψε τα τέσσερα παιδιά το πρωί της Παρασκευής, αφού ένας γείτονας είχε καλέσει τις πρώτες βοήθειες, αναφέροντας ύποπτη δραστηριότητα στο σπίτι. Σύμφωνα με το γείτονα, έξω από το σπίτι υπήρχε ένα αυτοκίνητο με ανοιχτή την πόρτα, αλλά κι ένα μαχαίρι.
«Οι δύο κατηγορούμενες πίστευαν ότι ασκούσαν εξορκισμό. Η έρευνα για το κίνητρο, αλλά και άλλων πτυχών του εγκλήματος συνεχίζεται», δήλωσε η αστυνομία.
Την προηγούμενη του δράματος, η αστυνομία είχε κληθεί και πάλι στο σπίτι, καθώς καταγγέλθηκε ότι ένα ανήλικο βρισκόταν μόνο του, χωρίς επίβλεψη ενηλίκου, σε ένα αυτοκίνητο. Ωστόσο, όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, το παιδί δεν ήταν πλέον στο όχημα, ενώ δεν απάντησε και κανείς από το εσωτερικό του σπιτιού.
«Λίγο πριν φθάσουν οι αξιωματικοί, δύο γυναίκες βγήκαν από το σπίτι, πήραν το παιδί και ξαναμπήκαν στο σπίτι, ενώ όταν οι αστυνομικοί τους χτύπησαν την πόρτα, δεν έλαβαν καμία απάντηση», εξήγησε ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας.
Μετά την κλήση του γείτονα για το παιδί στο όχημα, οι Αρχές κοινοποίησαν το περιστατικό στην υπηρεσία προστασίας ανηλίκων, με το αίτημα να παρακολουθείται η οικογένεια. Είναι ασαφές κατά πόσον το έκαναν.
newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook