Αίθριος θα είναι ο καιρός στα Χανιά την Δευτέρα 20/1, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς ανατολικούς ανέμους ως 2 μποφόρ. 
Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 15 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νοτιοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.
Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 19 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς νότιους ανέμους έντασης 6 μποφόρ. 
Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 15 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.
Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 19 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς νότιους ανέμους έντασης 6 μποφόρ. 
Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.
Σχεδόν αίθριος θα είναι ο καιρός στην Ιεράπετρα την Δευτέρα 20/1, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 18 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους έντασης 5 μποφόρ. 
Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.
meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook