Με τον ιδανικότερο τρόπο ολοκλήρωσε την φετινή του προσπάθεια στην Football League 2 του ο Α.Ο. Χανιά με το εντυπωσιακό 6-2 απέναντι στον Παναιγιάλειο. Η ομάδα του Γιώργου Προμπονά συνεχίζει πάντως τις υποχρεώσεις της με φιλικά παιχνίδια μέχρι το Σάββατο (14/5) όπου έχει προγραμματιστεί η τελευταία δραστηριότητα για τη σαιζόν 2010-11. Το σημαντικότερο παιχνίδι είναι αυτό της Τετάρτης (11/5) όπου οι «μπλε» όπως και πέρσι (3-3) έτσι και φέτος θα αντιμετωπίσουν τον Εργοτέλη, με τη φιλική αναμέτρηση να γίνεται στο Δημοτικό Στάδιο Περιβολίων (17.30).

 

Πέρα όμως από το ματς με την ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου στο πρόγραμμα για τον ΑΟΧ υπάρχουν κι άλλα δύο φιλικά. Την Δευτέρα το απόγευμα (17.00) στο βοηθητικό της Μοναχής Ελιάς θα πραγματοποιηθεί παιχνίδι φιλικού χαρακτήρα με την Δόξα Παχιανών, ενώ ο Γιώργος Προμπονάς αναζητά αντίπαλο για το Σάββατο (14/5) με τον Ρούβα να φαντάζει μια ομάδα υποψήφια για να της γίνει πρόταση.

Τα βλέμματα πάντως στην ομάδα έχουν συγκεντρωθεί στην Γενική Συνέλευση της Δευτέρας (9/5) όπου ενδέχεται να κριθεί το μέλλον της διοικητικά, με την ευχή όλων να βρεθεί λύση.

 

 

Λευτέρης Αντωνακάκης