Πάρτι οργίων… διέκοψε η Αστυνομία πάνω που άναβε το κέφι. Το λάθος των διοργανωτών ήταν το «άνοιγμα» σε προσκεκλημένους καθότι η «εκδήλωση» πολυδιαφημίστηκε μέσω ίντερνετ και υπέπεσε στην αντίληψη των Αρχών, με τον ΟΠΕ Λεμεσού να στέλνει δύο μέλη της στο πάρτι προκειμένου να ελέγξουν τι συνέβαινε, και δεν έπεσαν έξω…

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του «Πολίτη», προχθές το βράδυ οι καλεσμένοι του κοινωνικού event άρχισαν να καταφτάνουν σε οικία σε χωριό της Λεμεσού. Μάλιστα υπήρχε είσοδος €15 με ποτό, ενώ ο τιμοκατάλογος των υπόλοιπων προσφορών ανέβαινε σημαντικά.

Στο μενού για τους εκλεκτούς πελάτες συμπεριλαμβάνονταν προφανώς και περίπου 20 κοπέλες, 15 εκ Ρωσίας και άλλων ανατολικοευρωπαϊκών χωρών και τρεις Κύπριες – μία από το Παραλίμνι και δύο από τη Λευκωσία.

Κάποια στιγμή, όταν οι εκλεκτοί κύριοι του πάρτι άρχισαν να αποσύρονται με κάποιες από τις νεαρές, οι υπό κάλυψη αστυνομικοί έδωσαν σήμα και οι συνάδελφοί τους έκαναν ντου στην οικία, συλλαμβάνοντας τον διοργανωτή του πάρτι και ένα ακόμη άτομο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Οι παριστάμενοι κλήθηκαν να δώσουν καταθέσεις και εξετάζεται το ενδεχόμενο να στοιχειοθετηθούν κατηγορίες και εναντίον τους.

Να σημειωθεί πως οι πλειοψηφία των καλεσμένων προκύπτει πως προερχόταν από τη Λάρνακα.

newsit.com.cy

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook