H γαλλίδα υπουργός Δικαιωμάτων των Γυναικών, Ναζά Βαλό Μπελκασέμ, στηρίζει την «απατημένη» πρώτη κυρία της Γαλλίας, Βαλερί Τριερβελέρ.

Σε συνέντευξή της στο τηλεοπτικό δίκτυο, RTL, η 34χρονη γαλλομαροκινή υπουργός παραδέχτηκε ότι κατά τη διάρκεια της επταήμερης νοσηλείας της επίσημης «πρώτης κυρίας» της Γαλλίας είχε επικοινωνία μαζί της.

Μπορεί ο Φρανσουά Ολάντ να είχε απαγορεύσει τις επισκέψεις στο νοσοκομείο, υπήρχαν όμως κάποιοι, ανάμεσά τους και η υπουργός του, η οποία έσπευσε να εκφράσει την υποστήριξή της στην Βαλερί.

Η Ναζά Βαλό Μπελκασέμ έσπευσε να τονίσει πως θέλησε να μάθει πως είναι η υγεία της Βαλερί όχι ως υπουργός της γαλλικής κυβέρνησης αλλά από ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο.

Σε ότι αφορά στο προεδρικό ζεύγος, η Γαλλίδα υπουργός απέφυγε να λάβει θέση για το θέμα εξηγώντας: «Δεν με ενδιαφέρει η προσωπική ζωή του προέδρου της Γαλλίας, πιστεύω ότι θα πρέπει να σεβαστούμε τα σύνορα που μας προστατεύουν».

Σχετικά με τα μέτρα προστασίας του γάλλου προέδρου, τα οποία αμφισβητήθηκαν από πολλά γαλλικά ΜΜΕ, η γαλλίδα υπουργός Δικαιωμάτων των Γυναικών υπογράμμισε πως, ήδη ο ένοικος των Ηλυσίων έχει δώσει εξηγήσεις για το θέμα.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook