Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Surrender of Divinity βρέθηκε νεκρός, λίγες ώρες μετά την συνάντηση του με οπαδό του συγκροτήματος που είχε προσκαλέσει στο σπίτι τους.

Η γυναίκα του Jaruvan Surapol, 34, είπε στους αστυνομικούς οτι άφησε τους δύο άνδρες στο σαλόνι για να πάει να κοιμίσει τα δύο τους παιδιά και μια ώρα αργότερα επέστρεψε και βρήκε τον άντρα της νεκρό.

Οι αστυνομικοί βρήκαν το μαχαίρι με το οποίο δολοφονήθηκε ο τραγουδιστής και θεωρούν ως βασικό τους ύποπτο τον οπαδό του.

Με μήνυμα στο facebook λίγες ημέρες μετά την δολοφονία ένας χρήστης με το ψευδώνυμο Maleficent Meditation έγραψε οτι αυτός τον δολοφόνησε γιατί «ατίμασε» τον Σατανά.

Ο χρήστης ανέβασε και φωτογραφίες με την δολοφονία «Εγώ έχω περισσότερο σεβασμό σε αφοσιωμένους βουδιστές, Χριστιανούς και Μουσουλμάνους παρά για αυτούς που αυτό-αποκαλούνται Σατανιστές χωρίς να γνωρίζουν τίποτα για αυτό.

Εάν δεν τον σκότωνα εγώ, κάποιος θα το έκανε σύντομα. Ο Σατανάς δεν είναι παιχνίδι και δεν μπορείς να δηλώνεις Σατανιστής αν δεν πιστεύεις σε Αυτόν».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της βρετανικής Daily Mirror, η αστυνομία καταζητεί τον δράστη ακόμα.

Ακολουθεί σκληρή εικόνα

\"\"

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook