Πολλές φορές οι «λεπτομέρειες» δείχνουν το επίπεδο εξυπηρέτησης σε ένα αεροδρόμιο. Και μια από αυτές – που όμως δεν αποτελούν «λεπτομέρεια» - για τις μητέρες που ταξιδεύουν, είναι και η ύπαρξη και λειτουργία ειδικών χώρων (baby room) όπου μπορούν να αλλάξουν και να θηλάσουν τα μωρά.

Στο αεροδρόμιο «Γιάννης Δασκαλογιάννης» των Χανίων υπάρχουν – από κατασκευής του – δύο τέτοιοι χώροι, οι οποίοι όμως είχαν εγκαταλειφθεί στην τύχη τους.

Έτσι, μόλις έφτασαν τα πρώτα παράπονα στον νέο αερολιμενάρχη Χανίων από μητέρες που αναγκάστηκαν να ακουμπήσουν τα μωρά στον μαρμαρένιο πάγκο για να τα αλλάξουν, η αντίδραση του κ.Σταύρου Καστρινάκη ήταν άμεση.

Μετά από προσωπικό έλεγχο αφού διαπίστωσε πως και τα δύο baby rooms είχαν εγκαταλειφθεί και έμοιαζαν περισσότερο με αποθήκες, έδωσε αμέσως εντολές και οι χώροι καθαρίστηκαν, διαμορφώθηκαν, εξοπλίστηκαν με τις ειδικές αλλαξιέρες αλλά και με ειδική πολυθρόνα θηλασμού.

Έτσι οι μητέρες (γιατί όχι και οι πατέρες) , μόλις φθάνουν στο αεροδρόμιο Χανίων, ειδικά μετά από πολύωρο ταξίδι, θα έχουν την δυνατότητα να αλλάζουν και να θηλάζουν τα μωράκια σε συνθήκες μιας Ευρωπαικής και όχι τριτοκοσμικής χώρας.

Flashnews.gr