Πραγματοποιώντας μια μεστή εμφάνιση στην επανάληψη του αγώνα, ο ΟΦΗ κατάφερε να επικρατήσει μέσα στα Χανιά του Πλατανιά με 2-0 και να επιστρέψει στο Ηράκλειο με τρεις υπερπολίτιμους βαθμούς στις αποσκευές του.

Στο πρώτη ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με μια μόνο σημαντική ευκαιρία, αυτή του Μακρή ο οποίος λίγο πριν την ανάπαυλα δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα βρισκόμενος μπροστά σε κενή εστία.

Ο εορτάζων Περογαμβράκης, άνοιξε το σκορ στην πρώτη επίσκεψη στα καρέ του Πλατανιά στο δεύτερο ημίζρονο βάζοντας τις βάσεις για τη μεγάλη νίκη που σφράγισε ο Ζε Εντουάρντο με κεφαλιά.

Στο πλευρό των Ηρακλειωτών βρέθηκαν περισσότεροι από 500 οπαδοί της ομάδας.

Οι φάσεις του αγώνα:

3' Κόρνερ του Κατάι, ο Τέτε αιφνιδιάζεται μέσα στην περιοχή και η μπάλα φτάνει στον Τόρες που δεν πιάνει καλά το σουτ, με τη μπάλα να παίρνει ύψος και να καταλήγει εύκολα στα χέρια του Φερνάντες.

27' Μακρινό σουτ του Μακρή η μπάλα κοντράρει στον Αγκιλέρα και περνάει κόρνερ.

28' Καλό σουτ του Μπέλιτς η μπάλα ελάχιστα πάνω από την εστία του Φερνάντες.

29' Ο Ζε Εντουάρντο βγάζει στην αντεπίθεση τον ΟΦΗ και πασάρει στον Λαμπρόπουλο, ο οποίος "κόβει" τη μπάλα για τον επερχόμενο Μπούρμπο, το σουτ του οποίου διώχνει με τα ακροδάκτυλα σε κόρνερ ο Γιωργαλλίδης.

35' Σουτ του Κατάι αρκετά έξω από την εστία.

36' Ο Ζε Εντουάρντο δεν πιάνει καλά το σουτ και η μπάλα περνάει αρκετά έξω από την εστία του Γιωργαλλίδη.

40' Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Από κόρνερ του Λαμπρόπουλου ο Μακρής από το ύψος της μικρής περιοχής πλασάρει άουτ.

47' ΓΚΟΛ: Σέντρα του Μιλιάζες, κεφαλιά του Παπάζογλου για τον Περογαμβράκη που "εκτελεί" τον Γιωργαλλίδη για το 0-1.

65' Σέντρα του Μενδρινού, κεφαλιά του Μπέλιτς, από τον Τόρες η μπάλα στρώνεται στον Βλαχοδήμου, που στέλνει με σουτ τη μπάλα ελάχιστα έξω από την εστία.

68' Σουτ του Αγκιλέρα άουτ.

75' ΓΚΟΛ: Μπούρμπος και Λαμπρόπουλος συνδυάστηκαν ωραία και από σέντρα του τελευταίου με ιδανική κεφαλιά ο Ζε Εντουάρντο κάνει το 0-2.

80' Σουτ του Μπέλιτς άουτ. Δευτερόλεπτα αργότερα ο Βλαχοδήμος έκανε ωραία ενέργεια και σούταρε για να διώξει εντυπωσιακά ο Φερνάντες.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πλατανιάς: Γεωργαλίδης, Φαΐσκα, Ινκούμ, Φερνάντες, Δημήτρης, Αγκιλέρα, Τετέ (79' Καζναφέρης), Γουνδουλάκης (46' Μενδρινός), Κατάϊ (59' Βλαχοδήμος), Μπέλιτς, Τόρες

ΟΦΗ: Φερνάντες, Μιλιάζες, Ζόρο, Τριποτσέρης, Μπούρμπος, Κάλαϊτζιτς, Μακρής, Ζε Εντουάρντο, Λαμπρόπουλος(85'  Όγιος), Περογαμβράκης (74' Στάθης), Παπάζογλου (88' Ροβίθης)