Την χειρότερη εμφάνισή επί ημερών Νίκου Αναστόπουλου έκανε ο Πλατανιάς, σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε στη συνέντευξη τύπου ο τεχνικός της Χανιώτικης ομάδας.
Αναλυτικά:

«Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Εμείς δυστυχώς βρεθήκαμε σε μια πολύ άσχημη μέρα. Θα το χαρακτήριζα, ίσως το χειρότερο επί των ημερών μου. Δεν είχαμε τα στοιχεία που είχαμε ειδικά στην έδρα μας, το πάθος και τη δύναμη, γιατί το ποδόσφαιρο ξέχωρα από συστήματα και τακτικές, είναι προσωπικές μονομαχίες. Κάναμε πάρα πολλά λάθη. Ο ΟΦΗ από την άλλη, είχε φάσεις. Τη φάση του Μακρή και τα δύο γκολ. Εμείς καμία. Οπότε, όταν δεν κάνεις φάσεις, δεν μπορείς να κερδίσεις. Βρεθήκαμε σε μια πάρα πολύ άσχημη μέρα με πάρα πολλά λάθη. Συνεχίζουμε… Το πρωτάθλημα έχει δρόμο. Δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμη αλλά θα χρειαστεί από μας μεγαλύτερη προσπάθεια και να μπορέσουμε να ξανακερδίσουμε τα στοιχεία που είχαμε, ειδικά στην έδρα μας, της δύναμης, το πάθος, τη \”φλόγα\”. Τέτοια στοιχεία που δυστυχώς σήμερα μας έλειψαν. Αυτά…».



Για το τι έφταιγε και έδειξε αυτή την εικόνα ο Πλατανιάς: 

«Είπα και προηγουμένως ότι σ’ ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι και για μας αλλά και για τον ΟΦΗ, δεν βρεθήκαμε στη μέρα μας. Τη μέρα δεν μπορείς να την προδικάσεις ούτε μπορείς να πεις ότι σήμερα θα παίξω καλά ή δεν θα παίξω καλά. Ήμασταν κακοί. Όταν λες ότι σήμερα είμαι κακός, τα λέει όλα, δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Καμία. Αλλά είχαμε και το αρνητικό ότι κάναμε πάρα πολλά λάθη. Δεν θα υπεισέλθω τώρα σε ανάλυση ποιοι έκαναν τα λάθη, μιλάω γενικά. Για τη δεύτερη ερώτηση, βεβαίως δυσκολεύει τώρα το πράγμα γιατί είχαμε υπολογίσει ότι αυτό το παιχνίδι και ειδικά μέσα στην έδρα μας ήταν ντέρμπι, θα παρουσιαζόμασταν έτοιμοι και θα μπορούσαμε να το κερδίσουμε. Τώρα λοιπόν όπως έγινε, θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια. Επ’ ευκαιρίας της ερώτησης, τα νέα παιδιά θέλουν κάποιο χρόνο για να προσαρμοστούν. Κάποιοι παίκτες έχουν να παίξουν καιρό. Είναι και δικαιολογημένο. Θα χρειαστεί δηλαδή ενσωμάτωση στην ομάδα, σταδιακά, να μπορέσουν κι αυτοί να βοηθήσουν. Οπότε, κατά τη διάρκεια, στα επόμενα παιχνίδια, να παρουσιαστούν έτοιμοι. Ειδικά σήμερα όμως δεν βρεθήκαμε σε καλή μέρα και δεν είχαμε τα στοιχεία που έχουμε ειδικά στο γήπεδό μας. Και με τον Ατρόμητο και με την Ξάνθη και με τον Πανιώνιο. Δεν τα είχαμε αυτά τα στοιχεία».

Για το γεγονός ότι άμα βρεθεί πίσω στο σκορ ο Πλατανιάς δεν μπορεί να αντιδράσει:

«Προσπαθούμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Καιγόμαστε όμως για τ\’ αποτελέσματα. Χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια στη συνέχεια…».

Για το αν περίμενε τόσο καλό τον ΟΦΗ:

«Καλός, τη στιγμή που κάποιος κερδίζει, λέγεται καλός. Εγώ δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία. Εγώ θα πω ότι ο ΟΦΗ είχε τρεις φάσεις, μία με τον Μακρή και τα δύο γκολ. Εμείς δεν είχαμε καμία. Αυτό τα λέει όλα. Όταν λοιπόν δεν κάνεις… Και με τον Λεβαδειακό χάσαμε αλλά είχαμε 17 ευκαιρίες. Σήμερα δεν υπάρχει ευκαιρία. Τι να κάνουμε; Να κρυβόμαστε ή να λέμε ψέματα;».

Σε ερώτηση γιατί δεν πήρε επιθετικό ο Πλατανιάς, ενώ παραχώρησε και τον Γιακουμάκη απάντησε:

«Ποιον… Γιακουμάκη; Γιατί, έπαιζε προηγουμένως προτού έρθω εγώ;  Τότε… Ο Σιαλμάς είναι σέντερ φορ. Αφού είναι τραυματίας… Να τον βάλουμε τραυματία να παίξει; Πώς θα γίνει αυτό; Ο Σιαλμάς είναι παίκτης περιοχής. Έχουμε τον Τόρες και τον Σιαλμά. Τρία σέντερ φορ θα πάρουμε; Ο Σιαλμάς είναι σέντερ φορ. Και περιφερειακός. Είναι παίκτης που παίζει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook