Ο Καλομπάρης με την ιδιότητα του βραβευμένου σεφ και του κριτή στην εκπομπή Masterchef Australia προσκαλείται σε πολλές χώρες όπου προωθεί την ελληνική κουζίνα και ελληνικά προϊόντα και θεωρείται ο άνθρωπος που έκανε μόδα την ελληνική κουζίνα στην Αυστραλία

Προώθηση της ελληνικής κουζίνας μέσω… Αυστραλίας γίνεται στο Άμπου Ντάμπι!

Για άλλη μια φορά η πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων κάλεσε τον πολυβραβευμένο ομογενή σεφ, Γιώργο Καλομπάρη, να λάβει μέρος στο Φεστιβάλ Μαγειρικής που γίνεται εκεί από τις 4 έως τις 19 Φεβρουαρίου.

Ο Καλομπάρης θα επιμεληθεί το δείπνο που θα απολαύσουν οι κορυφαίες προσωπικότητες των Εμιράτων και του Φεστιβάλ στις 16 Φεβρουαρίου.

Ο Καλομπάρης με την ιδιότητα του βραβευμένου σεφ και του κριτή στην εκπομπή Masterchef Australia προσκαλείται σε πολλές χώρες όπου προωθεί την ελληνική κουζίνα και ελληνικά προϊόντα και θεωρείται ο άνθρωπος που έκανε μόδα την ελληνική κουζίνα στην Αυστραλία.

Ο πολυβραβευμένος Έλληνας συμμετέχει ως κριτής στην εκπομπή Masterchef Australia, έχει ανακηρυχθεί δύο φορές «Κορυφαίος Μάγειρας» και έχει ελληνικά εστιατόρια στη Μελβούρνη.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι «η ελληνική γη παράγει απίθανα προϊόντα που αν αξιοποιηθούν σωστά κάνουν τα φαγητά νόστιμα και υγιεινά».

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook