Η εικονιζόμενη κοπέλα βρέθηκε κρεμασμένη με κορδόνι από το πόμολο πόρτας – Η μητέρα της επιμένει πως δεν πρόκειται για αυτοκτονία…

Όλα είχαν γίνει στις 4 του περασμένου Δεκέμβρη στο διαμέρισμα που έμενε η άτυχη Χρύσα Βογιατζή.

Η 30χρονη βρέθηκε κρεμασμένη με κορδόνι απο το πόμολο της πόρτας μέσα στο σπίτι της και οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν στη ζωή.

Ένα μήνα μετά η μητέρα της, μιλάει στην τοπική \’\’Ροδιακή\’\’ και επιμένει ότι το παιδί της δεν αυτοκτόνησε: \’\’Εγώ με το απλό μου το μυαλό πιστεύω ότι το παιδί αιφνιδιάστηκε, ή κάτι της έβαλε στη μύτη και μετά την έπνιξε με τα κορδόνια. Ήτανε λεπτοκαμωμένη. Το σημάδι φαινόταν σαν περιδέραιο και το λουρί ήταν πολύ χαλαρό. Το παιδί μου, ο Κωνσταντίνος μου, δεν δυσκολεύτηκε να το βγάλει\’\’.

\"ΦΩΤΟ
ΦΩΤΟ από rodiaki.gr
Η πόρτα είχε παραβιαστεί;
Η Χρύσα όταν ήταν μέσα έβαζε και το μάνταλο από πίσω όμως όταν ο γιός μου άνοιξε φαινόταν ότι δεν το είχε βάλει. ʼΑρα σε κάποιον άνοιξε και θα ήταν γνωστός για να του ανοίξει. Η πολυκατοικία έχει και πίσω είσοδο, διπλή είσοδο. Γιατί μου το σκότωσε; Να ‘ρθει να μου το πει, κι εγώ δεν θα τον καταδώσω, μόνο να ξέρω σαν μάνα.

Στο σπίτι της όταν μπήκατε είδατε κάτι περίεργο ως πρώτη εικόνα;
Όχι. Ήμουν λωλή, ούρλιαζα, έλεγα όσες προσευχές ήξερα. Το κρεβάτι της ήταν μόνο από τη μία πλευρά άστρωτο φαινόταν ότι κοιμήθηκε μόνη της. Ο ιατροδικαστής είπε ότι πρέπει να έγινε γύρω στις 11:30 το πρωί. Δηλαδή ξύπνησε και είπε «τώρα θ΄ αυτοκτονήσω»;

Ο δικηγόρος μου είπε ότι ήταν αυτοκτονία, κι ότι δεν βρέθηκαν χάπια στην κοιλιά της. Εγώ με το φτωχό μου το μυαλό λέω πώς είναι δυνατόν με τέτοια δραστηριότητα μια κοπέλα που κάνει προγράμματα ζωής ν΄ αυτοκτονήσει από το πόμολο της πόρτας, σε 70 εκατοστά! Το κινητό της τηλέφωνο το ‘χει η αστυνομία και το λάπτοπ της. Ο διοικητής του Τμήματος με πήρε και μου είπε ότι η αστυνομία χρειάστηκε τα ρούχα της, αλλά τα πετάξανε απ΄ το νοσοκομείο, τη δεύτερη μέρα. Είναι δυνατόν να πετάξουν τα ρούχα, σκυλί ήτανε; Και του σκυλιού το λουρί το παραδίδουν στο νοικοκύρη του.

protothema.gr/rodiaki.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook