Αυτές είναι οι ανατριχιαστικές, selfies φωτογραφίες μιας κατά συρροή δολοφόνου, μιας γυναίκας η οποία χωρίς κανένα δισταγμό σκότωσε τρεις άντρες και πέταξε τα πτώματά τους σε κάδους απορριμμάτων!

Ο λόγος για την 31χρονη Joanna Dennehy, μια Βρετανίδα που δολοφόνησε, μαχαιρώνοντας στην καρδιά ένα 48χρονο, έναν 31χρονο και τον 56χρονο συγκάτοικό της, ενώ αποπειράθηκε να σκοτώσει και άλλους δύο άντρες, οι οποίοι κατάφεραν να σωθούν και να πουν την ιστορία τρόμου που έζησαν δίπλα της στο δικαστήριο.

Και μπορεί σήμερα η 31χρονη να βρίσκεται στην φυλακή, όμως οι παρακάτω φωτογραφίες που τράβηξε τον Απρίλιο δείχνουν ότι όχι μόνο η Dennehy δεν είχε μετανιώσει για τα εγκλήματά της, αλλά ήταν και περήφανη για αυτά, ποζάροντας με καμάρι με ένα μεγάλο μαχαίρι στα χέρια της.

Στις φωτογραφίες απεικονίζεται η Joanna μαζί με τον φίλο και συνεργό της Gary Richards την περίοδο που η αστυνομία είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό της και που, όπως υποστήριξε ο δικαστής, έψαχνε μανιωδώς και για άλλα θύματα.

Σημειώνεται ότι η Dennehy δήλωσε ένοχη για τη βάρβαρη δολοφονία των τριών αντρών και την απόπειρα δολοφονίας άλλων δύο.
protothema.gr