Στα γραφεία της εταιρείας μέσων μαζικής ενημέρωσης Viacom (έχει μεταξύ άλλων στην ιδιοκτησία τους το γνωστό κανάλι MTV) στο Λονδίνο εργάζεται τον τελευταίο χρόνο η καλλονή κόρη του γνωστού δημοσιογράφου Παύλου Τσίμα, Μυρτώ, η οποία επέλεξε να παραμείνει στην Βρετανική πρωτεύουσα και να μην επιστρέψει στην Ελλάδα μετά την ολοκλήρωση των εξαετών σπουδών της.

Η Μυρτώ Τσίμα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Παραπολιτικά», αφού τελείωσε το σχολείο στην Ελλάδα (έχοντας συγκεντρώσει την τρίτη καλύτερη βαθμολογία στους απόφοιτους της Σχολής Μωραΐτη το 2007) έφυγε για το Λονδίνο όπου σπούδασε μάρκετινγκ, αρχικά στο πανεπιστήμιο του Warwick και εν συνεχεία σε μεταπτυχιακό επίπεδο στο London School of Economics, επέστρεψε για μικρό χρονικό διάστημα στην Ελλάδα όπου εργάστηκε ως οικονομική σύμβουλος στην Toyota, μέχρι που βρέθηκε η κατάλληλη ευκαιρία για να φύγει ξανά για το Λονδίνο.

Αρχικά προσελήφθη σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες συμβούλων, τη LEK Consulting, ενώ πέρυσι το Φεβρουάριο έκανε τη μεγάλη μεταγραφή που ήθελε στον κολοσσό της Viacom, έναν entertainment όμιλο, με 700.000.000 συνδρομητές από όλο τον κόσμο. Στην κατοχή του, μεταξύ πολλών άλλων, έχει το διάσημο μουσικό κανάλι MTV, το επίσης μουσικό VH1 και την κινηματογραφική εταιρεία Paramount Pictures.

Οπως σημειώνουν τα «Παραπολιτικά», τώρα, η Μυρτώ Τσίμα δουλεύει στο στρατηγείο του ομίλου, που βρίσκεται στο Κάμντεν, ως αναλύτρια σχεδιασμού και έρευνας της αγοράς.

Η 24χρονη έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση το περασμένο καλοκαίρι στη Μύκονο παρέα με τους γονείς τους (φωτογραφίες yupiii.gr, Facebook).

\"\"

\"\"

\"\"

parapolitika.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook