Σε δηλώσεις του στο ραδιοσταθμό Βήμα το πρωί της Τρίτης, ο κ. Πάγκαλος είπε ότι οι δικαστικοί φταίνε για την απόδραση γιατί του έδωσαν την άδεια και η Αστυνομία γιατί δεν τον παρακολούθησε.

Παράλληλα, χαρακτήρισε ηλίθια και αδιανόητη την επιστολή του Χριστόδουλου Ξηρού, λέγοντας ότι είναι παράξενο που ο τρομοκράτης θέλησε να βάλει τον εαυτό του κοντά στον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, τον Άρη Βελουχιώτη και τον Τσε Γκεβάρα.

Μάλιστα, ο κ. Πάγκαλος αναφέρθηκε και στα μαλλιά του Ξηρού, τα οποία σχολιάστηκαν πολύ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υποστηρίζοντας πως υπάρχουν και άλλοι επαναστάτες που βάφουν τα μαλλιά τους!

Όσον αφορά στις δηλώσεις του συνηγόρου του Χριστόδουλου Ξηρού ο κ. Πάγκαλος είπε ότι ο κ. Ραγκούσης, «προφανώς έχει επαναστατικό μέγεθος μετά από αυτά που είπε και η ψυχή του συμπίπτει με αυτήν του Ξηρού και είναι ακατάλληλος για δικηγόρος και πρέπει να διαγραφεί από το Σύλλογο».

«Ο κ. Ραγκούσης δεν ξέρω αν είναι στα καλά του, αλλά οποιοσδήποτε άνθρωπος θέλει να κυλάνε ποτάμια με αίμα έχει ένα πρόβλημα αντίληψης της πραγματικότητας», πρόσθεσε.

protothema.gr