Σε συγκέντρωση για μία ακόμη φορά καλούν αύριο το μεσημέρι έξω από το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου τα μέλη της Κίνησης Λαϊκή Στάση Πληρωμών για μία ακόμη παρέμβασή , ενάντια στην κλοπή ιδιωτικών περιουσιών από τις τράπεζες, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

"Ολοι την Τεταρτη 22/01/2014 και ώρα 15:15 έξω από το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου για την επόμενη παρέμβασή μας, ενάντια στην κλοπή ιδιωτικών περιουσιών από τις τράπεζες και ταυτόχρονα για την επόμενη τακτική συνέλευση της Λ.Σ.Π.

Μόνο η αλληλεγγύη και η συνένωση των δυνάμεών μας,θα μπορέσει να επιφέρει θετικά αποτελέσματα και στην ουσία να σώσει τις περιουσίες μας,αλλά κυρίως την ζωή μας και το μέλλον των παιδιών μας.

Καλούμε λοιπόν για άλλη μία φορά τον λαό του Ηρακλείου,να έρθει στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου την ερχόμενη Τετάρτη 22/01/2014 και ώρα 15:15, για άλλη μία παρέμβαση.

Καλούμε όλα τα εργατικά σωματεία, τους φοιτητικούς συλλόγους, τις συνελεύσεις των γειτονιών,τους συλλόγους και τις συλλογικότητες του Ηρακλείου να συζητήσουν το ζήτημα και να αποφασίσουν τη στήριξη και τη συμμετοχή τους στο κίνημα της ΛΑΪΚΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ."