«Φωτιά» πήρε το Twitter εξαιτίας μιας φωτογραφίας, που απεικονίζει τις διπλές τουαλέτες σε Ολυμπιακό Κέντρο στο Σότσι της Ρωσίας.
Η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι στο κέντρο για το Δίαθλο και σχολιάστηκε από πολίτες αλλά και την αντιπολίτευση.
Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι έκανε ερώτηση για το κόστος των Ολυμπιακών Αγώνων και το πως δαπανήθηκαν τα 50 δισ. δολάρια που είχαν ανακοινωθεί ως προϋπολογισμός.
Άλλοι σχολίασαν με δυσπιστία και χιούμορ τη φωτογραφία με κάποιους να το συνδέουν με την πρόσφατη διαμάχη για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων. “Δύο τουαλέτες – 28.000 ρούβλια” έγραψε ένας μπλόγκερ σημειώνοντας ότι πρόκειται για παγκόσμιο εξευτελισμό.
“Έτσι αντιλαμβάνονται τις ανάγκες των σεξουαλικών μειονοτήτων” γράφει άλλος στο twitter ενώ άλλο ειρωνικό σχόλιο αναφέρει: “Κόψτε λίγο χαρτί πριν καθίσετε” αναφερόμενο στο ένα ρολό χαρτί που έχει η τουαλέτα. Το συγκεκριμένο αθλητικό κέντρο ολοκληρώθηκε πριν από περίπου δύο χρόνια με επένδυση της Gazprom.
Πάντως, όπως σχολιάζει το BBC, ενώ στην Ευρώπη οι δίδυμες τουαλέτες είναι ασυνήθιστες σε ευρωπαϊκά μέρη της Ρωσίας δεν είναι το ίδιο σε άλλες περιοχές.
newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook