Παροδικές νεφώσεις στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με βροχές στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα, περιμένουμε την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014. 
Χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά της Ηπείρου, ενώ αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα περιορίζοντας κατά τόπους την ορατότητα.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 7 έως 16 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 7 έως 15 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 13 έως 16 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές-νοτιοδυτικές διευθύνσεις τοπικά ισχυροί. Τοπικά ισχυροί άνεμοι δυτικών διευθύνσεων θα πνέουν στο Ιόνιο.
Καλό καιρό με τοπικές νεφώσεις περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Μέτριοι και τοπικά ισχυροί νοτιοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και στο Ν. Ευβοϊκό.
Τοπικές νεφώσεις περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν μέτριοι από δυτικές διευθύνσεις.
meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook