Δεν άντεξε η καρδιά ενός εργολάβου από την Πάρο όταν διαπίστωσε ότι η Εφορία είχε βάλει «χέρι» στον τραπεζικό λογαριασμό του στον οποίο είχε καταθέσει ένα μεγάλο ποσό από αμοιβές του, για να μπορέσει να πληρώσει τις υποχρεώσεις του. 

Όταν τον βρήκε άδειο, υπέστη καρδιακό επεισόδιο που του στοίχισε τη ζωή!

Η ασύλληπτη τραγωδία εκτυλίχθηκε την περασμένη εβδομάδα, με θύμα έναν 58χρονο εργολάβο ο οποίος είχε αναλάβει την ανακαίνιση ενός ξενοδοχείου στην Νάουσα της Πάρου.

Οι εργασίες δεν είχαν τελειώσει, αλλά ο εργολάβος ζήτησε χρήματα από τον ξενοδόχο για να πληρώσει τους εργάτες του και εκείνος κατέθεσε στον λογαριασμό του 15.000 ευρώ.

Όταν, όμως, πήγε να κάνει ανάληψη για να πληρώσει τους μισθούς στους εργαζόμενους που απασχολούσε, πληροφορήθηκε εμβρόντητος από τον ταμία της τράπεζας ότι ο λογαριασμός του ήταν... μηδενικός! 

Αναζητώντας την αιτία που δεν υπήρχαν μέσα τα χρήματα, διαπίστωσε ότι η Εφορία είχε κατάσχει ολόκληρο το ποσό για να εξοφληθούν τα χρέη του! 

Καταρρακωμένος ο 58χρονος επέστρεψε στο σπίτι του, όπου υπέστη έμφραγμα την επομένη. Αμέσως οι δικοί του τον μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας της Πάρου, όπου όμως ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή...

protothema.gr