Η μυστική συνάντηση του κ.Παπακωνσταντίνου στο Λουξεμβούργο με τους ηγέτες του ECOFIN καταδεικνύει την περιπετειώδη πτώση της χώρας από τις κοινοβουλευτικές διεργασίες … στην αλαζονεία των «εθνοσωτήρων».

Εδώ και δύο χρόνια ο κ.Παπανδρέου με μια διπλωματία «του κινητού τηλεφώνου» που εγωίζεται την «εξ αποκαλύψεως» σωτηρία της χώρας απαξιώνει τον θεσμικό ρόλο του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Το μοναχοπαίδι του, ο κ.Παπακωνσταντίνου αρέσκεται να τον φωνάζουν οι ομόλογοί του «Ζόρζ» και να μας μοιράζει… «κουδουνάκια» για να μας σώσει, ερήμην μας!

Εν τέλει πρέπει να πούμε μια αλήθεια σε τούτον τον τόπο!

Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν είναι ο Ελευθέριος Βενιζέλος, δεν μπορεί να ονειρεύεται ότι είναι «δον Κιχώτης»-σωτήρας, έχει θεσμικές υποχρεώσεις και δεν ανέλαβε εργολαβικά με μυστικά ραντεβού να μας οδηγήσει στον παράδεισο!

Δεν ξέρω εάν τα πιστεύει όλα αυτά, αλλά καλά θα κάναι να είναι συνεπής στις κοινοβουλευτικές του υποχρεώσεις-στη βάση της Εθνικής συννενόησης-να θυμάται ότι οι ηγέτες… «εκτός από νηστεία σκάνε και από πλεονεξία» και ότι εν τέλει δεν είναι ο Μέτερνιχ.

Είναι απλά ο Γ.Α.Π.

Γ.Ουντράκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook