Διευρυμένη σύσκεψη για τα φορολογικά και ασφαλιστικά πρόστιμα που ισχύουν από 1 Ιανουαρίου πραγματοποιεί η Ένωση Φοροτεχνικών Ελέυθερων Επαγγελματιών Ηρακλείου την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου στην αίθουσα Καστελάκη του Επιμελητηρίου.

Στην ανακοίνωση της Ένωσης αναφέρεται:

\”Το Δ.Σ. της ΕΝΩΣΗΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ .ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ συγκαλεί διευρυμένη σύσκεψη, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 07/02/2014 και ώρα 17,30 μ.μ. στην αίθουσα Καστελάκη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου (Κορωναίου 9 Ηράκλειο, 1ος όροφος), με σκοπό να ενημερώσει για τα υπέρογκα, εξοντωτικά και εξωπραγματικά φορολογικά και ασφαλιστικά πρόστιμα που ισχύουν από 1/1/2014 με το Ν. 4172/2013 (Φορολογία Εισοδήματος), το Ν. 4174/2013 (Κώδικας Φορολογικών Διαδικασιών), τον Ν. 4223/2013 και τον Ν. 4225/2014.

Στη σύσκεψη αυτή έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Βασίλης Κεγκέρογλου ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων κος Θεοχάρης, οι Βουλευτές όλων των κομμάτων του Ν. Ηρακλείου, ο Περιφερειάρχης Κρήτης, ο Αντιπερειφερειάρχης Ηρακλείου, ο Δήμαρχος Ηρακλείου και Πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης, ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, τα Διοικητικά Συμβούλια του Επιμελητηρίου Ηρακλείου (Ε.Β.Ε.Η.), του Τεχνικού Επιμελητηρίου (Τ.Ε.Ε. Τ.Α.Κ), του Οικονομικού Επιμελητηρίου (Ο.Ε.Ε.-Τ.ΑΚ.), του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Παράρτημα Κρήτης του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου (Ε.Κ.Η), της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ηρακλείου (Ο.Ε.Β.Ε.Ν.Η.), της Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ν. Ηρακλείου, (Ο.Α.Σ.Ν.Η.) του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου (Ε.Σ.Η.), του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου (Δ.Σ.Η.), του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Κρήτης (Σ.Σ.Ε.Κ.), του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου (Ι.Σ.Η.), της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.), του Συλλόγου Οικονομολόγων Ιδιωτικού Τομέα Ν. Ηρακλείου του Συλλόγου Λογιστών-Φοροτεχνικών Μεσσαράς,κ.λ.π.

Στη σύσκεψη αυτή θα πρέπει, να παρθούν από κοινού και συλλογικά αποφάσεις για να αλλάξουν τα πρόστιμα και να προταθούν λύσεις για τον ορθολογισμό του ποινολογίου σε πραγματικά και λογικά επίπεδα, με σκοπό την πραγματική πάταξη της φοροδιαφυγής και την ανάπτυξη της οικονομίας.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook