Απογοητευμένος από την ήττα της ομάδας του ήταν ο προπονητής του Ρεθύμνου Στέργιος Κουφός, ο οποίος μίλησε με σκληρά λόγια, ενώ τόνισε πως όλοι πρέπει να σκύψουν το κεφάλι και να δείξουν τα χαρίσματα που έχουν μέσα τους. 
Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε αναλυτικά μετά το παιχνίδι: 
«Την εβδομάδα που πέρασε, νομίζαμε ότι κάναμε προπόνηση στους Λέικερς! Νομίζαμε ότι είχε τελειώσει το πρωτάθλημα, ότι πραγματικά η ομάδα ανήκει σε άλλη κατηγορία. Αυτός είναι ο νόμος στα ομαδικά αθλήματα, δηλαδή όποτε αφήσεις τον εαυτό σου και δεν είναι τόσο σκληρός όσο πρέπει, είναι μαθηματικά αποδεδειγμένο ότι το πληρώνεις. Ο Απόλλωνας είναι μια εξαιρετική ομάδα και διέθετε όλα τα προσόντα για να μας κερδίσει. Αν και τα είχαμε εντοπίσει καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας οι εντολές έπεσαν στο κενό, σε όλα αυτά που σχεδιάσαμε να κάνουμε.
Πάντως, αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν χαθεί η λέξη αγάπη και η λέξη οικογένεια, τότε είναι άσχημα τα πράγματα και όχι αν κάνεις μια ήττα. Εννοείται ότι πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και να δείξουμε και πάλι τα χαρίσματα που έχουμε σαν ομάδα, για να μπορέσουμε ότι καλύτερο. Με προσπάθεια σαν τη σημερινή, όλων μας, με εμένα πρώτα, δύσκολα μπορούμε να διεκδικήσουμε το στόχο της ανόδου. Έρχονται δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια εκτός έδρας. Αν τα παιδιά θέλουν να διεκδικήσουν κάτι για την άνοδο, θα πρέπει να μου το δείξουν μέσα από τις προπονήσεις και κυρίως μέσα από τον ψυχισμό που πρέπει να βγάζουν σε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος, γιατί το μάθημα μας το πήραμε καλά»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook