Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε σε κοιμητήριο του Νομού Ηλείας λίγο μετά την ταφή ενός εκλιπόντος.

Ενώ συγγενείς και φίλοι του αποθανόντος έπιναν τον καφέ της παρηγοριάς, εμφανίστηκε έξω από το κοιμητήριο ένα ταξί, από το οποίο κατέβηκε ένας άνδρας, 52 ετών.

Ο άνδρας κατευθύνθηκε στο σημείο που λίγη ώρα νωρίτερα είχε γίνει η ταφή τρώγοντας ένα γλυκό, ενώ μαζί του είχε και άλλα γλυκά, τα οποία προσέφερε σε όσους ήταν εκείνη την ώρα εντός του κοιμητηρίου, λέγοντας πως τα προσφέρει στη μνήμη του νεκρού.

Αφού απόλαυσε το γλυκό του, βγήκε από το νεκροταφείο και έκοψε ξερά χόρτα, ενώ στη συνέχεια επέστρεψε στο σημείο της ταφής και, αφού έκοψε και μερικά ξύλα από τα στεφάνια που ήταν επάνω στον τάφο, έβαλε φωτιά και πέταξε και διάφορα μικροαντικείμενα.

Η… δράση του, ωστόσο, δεν σταμάτησε εκεί. Αμέσως μετά πήγε στον χώρο όπου έπιναν καφέ οι συγγενείς και όσοι είχαν παραστεί στην κηδεία και άρχισε να εξαπολύει ύβρεις κατά πάντων.

Όσοι ήταν στο σημείο κινήθηκαν εναντίον του και ο 52χρονος απομακρύνθηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Όταν συγγενείς του εκλιπόντος επέστρεψαν στο κοιμητήριο για να δουν εάν ήταν αναμμένο το καντήλι, διαπίστωσαν με φρίκη ότι είχε εκδηλωθεί φωτιά μικρής έκτασης επάνω στον τάφο και αμέσως κατάλαβαν ότι επρόκειτο για έργο του 52χρονου.

Κατόπιν αυτού, οι συγγενείς μετέβησαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και υπέβαλαν μήνυση κατά του 52χρονου, εις βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή μνήμης τεθνεώτος.

Αν και ο δράστης αναζητήθηκε από την αστυνομία, δεν κατέστη εφικτό να εντοπιστεί στα όρια του αυτοφώρου. Ωστόσο, είναι γνώριμος, αφού και στο παρελθόν έχει απασχολήσει τις Αρχές με διάφορες αξιόποινες πράξεις.

patrisnews.com

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook