Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στον Κρουσώνα η πρώτη ημέρα των εκδηλώσεων με θέμα την αντιμετώπιση της παιδικής παχυσαρκίας.

Τις εκδηλώσεις διοργανώνει ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Προστασίας και Παιδείας Μαλεβιζίου (Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ), σε συνεργασία με το γραφείο Βοήθεια στο Σπίτι Κρουσώνα, το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του Τ.Ε.Ι. Κρήτης, την εργαστηριακή άσκηση Κρουσώνα, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του Α’ και Β’ δημοτικού σχολείου και τον Π.Α.Ο. Κρουσώνα.

Στην αίθουσα της ενορίας Αγίας Τριάδας, γονείς, παππούδες και γιαγιάδες, παρακολούθησαν την Τετάρτη 22/1 ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Παιδική Παχυσαρκία» και ομιλητές την κ. Αρβανιτάκη Ελένη, Κλινική Διατροφολόγο –Διαιτολόγο του Κ. Υ. Αγ. Βαρβάρας και την κ. Μαμουλάκη Ζωή, Ειδικευόμενη Παιδιατρικής Κλινικής ΠΑ.Γ.Ν.Η

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται το Σάββατο 25 Ιανουαρίου, όπου καλούνται τα παιδιά των δημοτικών σχολείων στο γήπεδο του Π.Α.Ο Κρουσώναμε σκοπό να συμμετέχουν σε ένα πρωινό ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων, με στόχο την υιοθέτηση της κίνησης, της γυμναστικής και της άθλησης στην καθημερινότητά τους. Τις αθλητικές αυτές δραστηριότητες θα συντονίσουν οι υπεύθυνοι των ακαδημιών του Π.Α.Ο. Κρουσώνα, ωστόσο για την ασφάλεια των παιδιών και την καλύτερη οργάνωση, καλούνται και οι γονείς να συνοδεύσουν τα παιδιά τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook