Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα έδωσε την Δευτέρα το απόγευμα στο βοηθητικό της Μοναχής Ελιάς  Α.Ο. Χανιά απέναντι στην Δόξα. Στο παιχνίδι, έστω και αν δεν χρήζει κριτικής κι έγινε πιο πολύ για παίκτες που είτε δεν έπαιξαν είτε είχαν λίγο χρόνο συμμετοχής με Παναιγιάλειο, ξεχώρισε ο επιθετικός οίστρος του Νίκου Μποχώνη. Ο ποδοσφαιριστής που κάλυψε σχεδόν όλη την χρονιά το αριστερό άκρο της άμυνας των «μπλε» σκόραρε 6 φορές (!) στο 9-1 κόντρα στην ομάδα των Παχιανών, που φημίζεται τα τελευταία χρόνια για την παραγωγή ταλέντων.

 

Βέβαια για όσους θυμούνται ο αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής είχε έρθει το 2006 για πρώτη φορά στην Κρήτη (μαζί με τον Ζήνδρο) προερχόμενος από τους ερασιτέχνες του Άρη  στον Ηρόδοτο και ήταν επιλογή του προπονητή Νίκου Ομηρίδη, αγωνιζόμενος ως αριστερό χαφ. Στην πορεία της καριέρας του όπου έπαιξε ακόμα σε ΟΦ Ιεράπετρας και Γιούχτα… οπισθοχώρησε σαν μπακ.

Από εκεί και πέρα και ο τερματοφύλακας-προπονητής τερματοφυλάκων Γιώργος Μουντάκης έδειξε ιδιάιτερες αρετές αγωνιζόμενος σαν επιθετικός,ενώ και ένας άλλος τερματοφύλακας ο Συροκάκης έπαιξε κι αυτός μέσα. Στο φιλικό αγωνίστηκε ξανά με τον ΑΟΧ ο Γιώργος Δαμανάκης σαν δεξί-μπακ αφήνοντας καλές εντυπώσεις.

Από την άλλη μεριά ο Γιώργος Σπαράκης για την Δόξα χρησιμοποίησε αρκετούς νεαρούς και μάλιστα στο β’ ημίχρονο έπαιξαν 4 «μικροί» από την β’ ομάδα, δείγμα του ότι η καλή δουλειά στην ομάδα των Παχιανών συνεχίζεται στις μικρές ηλικίες.

Το φιλικό είχε διάρκεια 70 περίπου λεπτών και οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 7’ με τον Μπέϊντο. Στη συνέχεια την παράσταση έκλεψε για τον ΑΟΧ ο Μποχώνης που πέτυχε έξι γκολ (24’, 34’, 41’, 43’, 50’ και 70’), ενώ ένα γκολ πρόσθεσαν οι Δρακάκης (35’) και Τεπετός (68’).

Οι υπόλοιποι που αγωνίστηκαν βασικοί με τον Παναιγιάλειο έκαναν αποθεραπεία, ενώ την Τρίτη (10/5) ο προπονητής Γιώργος Προμπονάς θα δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές του.

Την Τετάρτη (11/5) υπάρχει το σημαντικό φιλικό με τον Εργοτέλη στα Περιβόλια, ενώ ενδέχεται και το Σάββατο να δοθεί το τελευταίο φιλικό της φετινής σαιζόν.

 

ΑΟΧ: Καλογεράκης, Δαμανάκης, Συροκάκης, Σελινιωτάκης, Μποχώνης, Ιασωνίδης, Βασαδάκης, Μουντάκης, Γωνιωτάκης, Δρακάκης, Τσσεσμελής.

Έπαιξε ακόμα και ο Τεπετός, επιστρέφοντας μετά τον τραυματισμό του από το παιχνίδι με τον Πλατανιά.

 

Δόξα Παχιανών: Σκουμπάκης, Ι. Χατζηδάκης, Διγενάκης, Γαλανάκης, Ντανιέλ, Λάκκας, Ι. Ποντικάκης, Γαλανίδης, Μπέϊντο, Μοσχόπουλος, Μιχελάκης.

Έπαιξαν ακόμα ο Σαριδάκης και οι «μικροί»  από την β’ ομάδα Σκανδαλάκης, Μπραουδάκης, Λούκας και Δασκαλάκης.

 

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook