Απέναντι από τον Θέμο Αναστασιάδη, τον Βαγγέλη Περρή και τη Δούκισσα Νομικού κάθισε το βράδυ της Τετάρτης στο τρίτο «ΌΛΑ ΤΡΕΛΑ» αυτής της εβδομάδας ο Νότης Σαφακιανάκης, ο οποίος μίλησε για… όλα.

Ο τραγουδιστής μίλησε και για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο στου οποίου την εκπομπή είχε πάει καλεσμένος, αλλά με… μισή καρδιά. Όπως είπε ο τραγουδιστής δεν πήγε επειδή υπέκυψε σε εκβιασμούς, αλλά επειδή ήθελε να προστατεύσει τον εαυτό του από κάποιον ο οποίος στη συνέχεια αποδείχθηκε εκβιαστής.

 Εξήγησε ακριβώς τι συνέβη εκείνες τις ημέρες και το πώς τελικά κλείστηκε αυτή η συνέντευξη. Οι δυο τους είχαν μιλήσει για τη διαφωνία τους αυτή και live στην εκπομπή τότε και είχε εκφράσει ο καθένας τότε τη γνώμη του.

Ο Νότης Σφακιανάκης απάντησε επίσης σε όλους τους καλλιτέχνες που μετά το περιστατικό με τη Δέσποινα Βανδή και τις δηλώσεις του περί Χρυσής Αυγής, δήλωσαν ότι δε θα συνεργάζονταν ποτέ μαζί του. «Αυτοί δε θα συνεργαστούνε μαζί μου; Εγώ διαλέγω με ποιους θα συνεργαστώ. Η πορεία του καθενός στον χώρο το έχει δείξει αυτό. Αρχηγού παρόντος πάσα αρχή παυσάτω».

Ο τραγουδιστής μίλησε και για τις γνωστές του απόψεις, συν τοις άλλοις, περί εξωγήινων…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook