Όταν όλοι έπαιρναν τις θέσεις τους στο τραπέζι, κανείς δεν φανταζόταν τα όσα θα ακολουθούσαν - Στο νοσοκομείο ο θείος που μαχαιρώθηκε στο λαιμό.

Τον 54χρονο θείο του μαχαίρωσε 37χρονος επειδή του έκανε παρατήρηση για την συμπεριφορά του! Το περιστατικό σημειώθηκε στην Κάλυμνο και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 54χρονου στην περιοχή του λαιμού, αλλά και τη σύλληψη του 37χρονου δράστη!

Πιο συγκεκριμένα, ο 37χρονος πήγε στο σπίτι του θείου του όπου σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διάρκεια συζήτησης που είχαν ενώ ετοιμάζονταν να δειπνήσουν μαζί με άλλα μέλη της οικογένειας, ο 54χρονος φέρεται να του έκανε παρατήρηση για την συμπεριφορά του. Τότε ο ανιψιός πήρε – πιθανότατα – ένα μαχαίρι και με αυτό χτύπησε τον θείο του στην υπογνάθια χώρα!

Στη συνέχεια ο δράστης έφυγε και πήγε σπίτι του, όπου και μετά την καταγγελία που έγινε στην αστυνομία, προσωπικό του Τμήματος Καλύμνου τον εντόπισε και τον συνέλαβε. Σε ότι αφορά το μαχαίρι δεν έχει εντοπιστεί, ενώ ο 54χρονος τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του νησιού όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.

zougla.gr